Radonjić posle novog trijumfa: Ostvarili smo ono što smo hteli! (FOTO)
Foto: Beta

to je to!

Radonjić posle novog trijumfa: Ostvarili smo ono što smo hteli! (FOTO)

- Ono što smo do sada radili je jedno, a sada sledi najvažnije, kao i pripreme za sledeći meč, koji se igra u utorak i u kome želimo da pred našim navijačima dođemo do prednosti

Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je njegova ekipa ispunila šta je htela u ligaškom delu sezone Superlige osvajanjem prvog mesta, dok je Miroslav Nikolić takođe bio zadovoljan sezonom Dinamika. Zvezda je pobedila Dinamik sa 85:69, ali je i pre meča imala obezbeđeno prvo mesto, pošto je Partizan izgubio od Mega Leksa.

foto: Beta/Branislav Božić

- Ono što smo želeli pre početka takmičenja smo i ostvarili u meču koji je bio bez rezultatskog značaja, jer smo pobedom Mege osvojili prvo mesto, koje nam daje prednost domaćeg terena. Uprkos svemu, bio je ovo dobar takmičarski meč. Oba tima su imala veliku želju i energiju, bilo je potrebno da budemo dobri da bismo slomili otpor Dinamika, kome čestitam na odličnoj sezoni. Ono što smo do sada radili je jedno, a sada sledi najvažnije, kao i pripreme za sledeći meč, koji se igra u utorak i u kome želimo da pred našim navijačima dođemo do prednosti - rekao je Radonjić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.