Teraju ga iz Fenerbahčea, a Madar flertuje sa Partizanom
Jam Madar, Foto: Starsport©

Leti iz Istanbula?

Teraju ga iz Fenerbahčea, a Madar flertuje sa Partizanom

Šta će biti sa Izraelcem?

Objavljeno:

Bivši plejmejker Partizana, Izraelac Jam Madar, na ružan način je letos napustio redove crno-belih - popularno je mišljenje kod 99,9 posto Grobara!

Madar je procvetao u crno-belom dresu, dobio šansu kod Željka Obradovića da kao mladi košarkaš potpuno zasluženo dobije nagradu od strane Evrolige za najboljeg mladog igrača u sezoni 2022/2023.

Ipak, u leto 2023. godine sledi šok za čitav crno-beli svet! Madar je zatražio da izađe iz ugvora sa Partizanom i izabere novu destinaciju za nastavak karijere - Fenerbahče!

1 / 6 Foto: Starsport©

Promenom trenera na klupi tuskog velikana, odlaskom Dimitrisa Itudisa i dolaskom Šarunasa Jasikevičijusa, Madar je pao u treći plan.

Madaru je već spakovan kofer i avionska karta za let iz Istanbula, pošto mu je budućnost u Fenerbahčeu, barem za sada, zapečaćena!

Iako je razočarao navijače (Grobare) koji su ga do skoro voleli, Madar nije zaboravio na dane provedene u Partizanu, pa otud i pored svih ružnih reči, Izraelac i dalje prati dešavanja u crno-belom taboru.

Jam Madar još uvek prati Partizan
Jam Madar još uvek prati Partizanfoto: Printscreen/Instagram/yam_madar11

To dokazuje i društvena mreža Instagram, pošto Madar još uvek prati Partizan, klub koji je na tako ružan način napustio... Da li je pogrešio, tj. da li će mu Grobari ikada oprostiti?

- Moja porodice, postoje momenti teških odluka u životu, a najteže su one odluke koje uključuju emocije. Imam velike emocije prema klubu, ali u poslednjih 10 dana sam video da emocije nisu obostrane i nisam imao pravog izbora. Želim da se zahvalim na svoj ljubavi i podršci koju ste mi pokazali i učinili da se osećam kao kod kuće, dok sam bio daleko od svog doma. Posebno bih se zahvalio našim navijačima, zato što ste mi dali iskustvo koje će ostati večno u mom srcu. Imao sam privilegiju da igram za vaš klub i nosim vaš dres.

- Počastvovan sam da kažem da sam igrao za najboljeg trenera na svetu, trenera koji je pre svega neverovatan čovek i doživotni mentor, tako da hvala ti što si me odabrao i promenio mi život. Hvala celom stručnom štabu i svima koji su bili deo nas. Uvek ćete biti u mom srcu. Moji saigrači, volim vas sve i želim velike uspehe i onima koji odlaze i mojoj braći koja ostaju, zauvek ću biti navijač i podržavaću klub bez obzira gde budem odlazio. Do sledećeg viđenja - napisao je Madar prilikom odlaska iz Partizana.

Bonus video:

00:35

Puna Arena Partizan, grobari, navijaci, kosarka, arena, rekord

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.