"ČEKAMO GA!" Mitrović pred Žalgiris pričao o novom pojačanju (FOTO)
Luka Mitrović (levo) na utakmici Crvene zvezde i Barselone, Foto: Tamara Trajković/Espreso

JASNA PORUKA

"ČEKAMO GA!" Mitrović pred Žalgiris pričao o novom pojačanju (FOTO)

Tri pobede smo daleko od plej-ina, ima još utakmica do kraja. Počevši od sutrašnjeg meča mi moramo da uhvatimo kontinuitet dobrih igara, kaže Luka

Objavljeno:

Luka Mitrović, košarkaš Crvene zvezde izneo je očekivanja pred meč sa Žalgirisom koji se igra u petak od 20.30 u Štark areni.

- Ekipa koja se nalazi u izvrsnoj formi, zabeležili su neke velike pobede, u izvrsnoj su formi. Igraju dosta bolje od promene trenera, duži niz godina su prepoznatljivi po čvrstoj igri, vojničkoj disciplini u igri. Čeka nas izuzetno važan fizički i taktički meč - rekao je Mitrović.

Luka Mitrović (levo) na utakmici Crvene zvezde i Valensije
Luka Mitrović (levo) na utakmici Crvene zvezde i Valensijefoto: Starsport©

Uoči susreta 26. kola Evrolige na Mali Kalemegdan stigao je Trej Tompkins, nekadašnji osvajač pomenutog takmičenja.

- Još uvek ga nismo upoznali, čekamo ga. To je igrač koji ima veliko iskustvo, igrao je toliko godina za Real Madrid, što verovatno nije lako, toliko dugo ostati tamo, verujem da će nam pomoći - istakao je Mitrović.

Trej Tompkins u dresu Real Madrida
Trej Tompkins u dresu Real Madridafoto: EPA/Georgia Panagopoulou

Svestan je da je za Zvezdu svaki duel od presudnog značaja u Evroligi.

- Koji je to po redu presudni? Ne znam ni ja… Igrali smo dosta bitnih mečeva, neke smo dobijali, neke izgubili, nismo u nekoj zavidnoj situaciji. Tri pobede smo daleko od plej-ina, ima još utakmica do kraja. Počevši od sutrašnjeg meča mi moramo da uhvatimo kontinuitet dobrih igara - poručio je Mitrović.

Luka Mitrović (levo) na utakmici Olimpije i Crvene zvezde u Milanu
Luka Mitrović (levo) na utakmici Olimpije i Crvene zvezde u Milanufoto: Simone Lucarelli/IPA Sport / ipa / PA Images / Profimedia

Samo uspesi dovode do cilja…

- Biće potrebna pre svega jedna fizički dobra utakmica svih 40 minuta jer je to ekipa koja drži jedan dobar intenzitet igre pre svega u odbrani tokom čitave utakmice. Nije ih lako slomiti, biće nam potrebni strpljenje u napadu i dobra energija u odbrani kako bismo bili u situaciji da slavimo sutra. Imamo identičan učinak na tabeli, želimo da dođemo do važne pobede i očekuje nas veoma teška utakmica - zaključio je Mitrović.

Bonus video:

00:15

Delije napravile fantastičnu koreografiju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.