NOĆNA MORA ZA OBRADOVIĆA! Zvezda dovela igrača koji je naneo najveću bol Željku (VIDEO)
Željko Obradović, Foto: JAVIER SORIANO / AFP / Profimedia

GORKO SEĆANJE

NOĆNA MORA ZA OBRADOVIĆA! Zvezda dovela igrača koji je naneo najveću bol Željku (VIDEO)

Trener Partizana sigurno nije srećan zbog potpisa iskusnog krilnog centra za šampiona Srbije i Kupa Radivoja Koraća

Objavljeno:

Trej Tompkins novo je pojačanje Crvene zvezde, a po potpisu jednomesečnog ugovora sa crveno-belima poslao je poruku Delijama.

Dolaskom iskusnog krilnog centra, šampion Srbije i Kupa Radivoja Koraća uvećao je igrački kadar sa košarkašima koji su osvojili Evroligu.

Trej Tompinks u dresu Real Madrida
Trej Tompinks u dresu Real Madridafoto: EPA/Georgia Panagopoulou

Zanimljivo, Amerikanac je trofej prvaka Evrope podigao sa Real Madridom 2018. godine u Beogradu protiv Fenerbahčea koji je vodio Željko Obradović.

U timu sa Malog Kalemgdana dvojica su se najvrednijem peharu radovali u dresu CSKA iz Moskve, a jedan kao Tompkins u "kraljevskom klubu."

Miloš Teodosić je to uradio 2016. godine, a Džoel Bolomboj tri godine kasnije. Adam Hanga prošle sezone pokorio je Stari kontinent sa "Los Blankosima."

Kada govorimo o Partizanu, jedini igrač koji je osvojio Evroligu je Džejms Naneli 2017. godine u Fenerbahčeu sa Željkom Obradovićem.

Naravno, kada bismo kod crno-belih računali i popularnog Žoca, onda bi "parni valjak" bio u dalekoj prednosti zbog devet trofeja svog trenera.

Ali, sada govorimo o momcima na parketu i ostaje pitanje da li i Trej svojim bogatim iskustvom može da pomogne novim saigračima.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:21

Izlazak igrača, večiti derbi, Crvena zvezda, Partizan

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.