STIGAO ODGOVOR IZ ZVEZDE: Evo šta kažu o "ponudi" Italijana za Teodosića, spominju i KRAJ KARIJERE
Miloš Teodosić, Foto: Starsport©

SVE RAZJAŠNJENO

STIGAO ODGOVOR IZ ZVEZDE: Evo šta kažu o "ponudi" Italijana za Teodosića, spominju i KRAJ KARIJERE

"Bahate izjave bogataša"

Objavljeno: 14:46h

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović je analizirao dosadašnji tok sezone i osvrnuo se na informaciju koju su ovog jutra plasirali italijanski mediji, a to je da je Miloš Teodosić u pregovorima sa tamošnjim drugoligašem.

Prvo se osvrnuo na poraz u Podgorici sa preko 20 razlike.

- Pa, s jedne strane, ništa bitno se zapravo nije desilo. Osim što Zvezda ne sme onako da se ponaša, niti onako da igra. Izgubiti utakmicu, Bože moj, može, ali način na koji se to događa mora da bude dostojanstven sa za Crvenu zvezdu. Ja mogu da razumem sve, umor i mnogo utakmica... međutim, niko tu ništa nije krio. Svi smo sve znali. I igrači, i uprava, i stručni štab. Utakmica sa Žalgirisom je jako važna. Molim navijače da dođu u što većem broju i da svi zajedno napravimo dobar rezultat. Posle toga nam ide utakmica sa Zadrom, pa onda idemo na Kup Radivoja Koraća u Niš - rekao je Čović, gostujući na TV Studio B.

Navijači ove sezone obaraju rekorde i prave atmosferu o kojoj se priča.

- Pa videli ste da mi pravimo stvarno izvanrednu atmosferu i da je ona prirodna atmosfera, da je ona narodna atmosfera, da ona nije veštačka i da nije ‘kaubojština’. Kao što to primećujemo da neki drugi rade atmosferu radi atmosfere. Mi to onako iz duše i srca na onaj pravi naš narodni način. Mislim da je to i Evropa prepoznala i da je i Evroliga prepoznala. Mislim da je naša atmosfera na utakmicama najbolja, uz uvožavanje i svih ostalih drugih klubova koji se trude da naprave taj marketing.

Nebojša Čović
Nebojša Čovićfoto: Starsport©

Detaljno je prokomentarisao priče o dolascima i odlascima.

- Prvo, da dovedete igrača u toku sezone je jako teško. Da dovedete samo da bi doveli, to nije to. Drugo, otkad sam ja u Crvenoj zvezdi igrače dovode treneri i stručni štab. Kada je Duško Ivanović letos pravio tim bila je priča: ‘Evo Duško je napravio skauting’. Kada taj tim nije napravio nekakav rezultat, kako neki pored tastatura očekuju: ‘Ne, onda je Čović skautovao tim’. Mislim, da se ne bavimo tim glupostima. Znači, struka radi i struka je i sada i trener je i sada odlučio da se dovede Gilespi. Gilespi nije igrač koji pušta kišu. On je igrač koji zavisi od igre spojlnih igrača, tačnije od plejova. A on je, koliko sam ja bio upoznat, letos figurirao za centra u Partizanu ako dođe Mirotić. Tako da će Gilespi odraditi svoj posao. Kao što ste videli, on je već na derbiju dobar deo svog posla odradio. Što se tiče Smarta, takođe je odluka stručnog štaba posle velikog i dugog skautovanja, jer nemate na tržištu igrača. Smart je prvi put u Evropi i čovek nije vezao ni mesec dana. I on je takođe sasvim pristojno odigrao neke utakmice. Biće potrebno vreme i to će doći na svoje mesto. A sad, što se tiče komentara raznoraznih i raznoraznih podmetanja - evo jutros imate da Teodosić ide u Italiju, pa naslovi: ‘Šok za Zvezdu’. Znate, ne možemo da reagujemo u ovom slučaju na bahate izjave još bahatijih, bogatijih nekakvih Italijana koji imaju neke fiksacije. Teo je u Zvezdi, Teo će u Zvezdi i završiti karijeru, videćemo kada, verovatno kada on bude odlučio - rekao je Čović.

Bonus video:

04:17

Miloš Teodosić 1

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.