OBRADOVIĆ RAZOČARAN ONIM ŠTO SE DESILO! Treneru Partizana nije lako!
Foto: Starsport©

Otvorio dušu

OBRADOVIĆ RAZOČARAN ONIM ŠTO SE DESILO! Treneru Partizana nije lako!

Crno-beli moraju da se opamete

Objavljeno:

Košarkaše Partizana u četvrtak očekuje meč 26. kola Evrolige sa Bajernom iz Minhena u Areni (20.30 časova) i to je duel koji moraju da dobiju da bi se vratili na pobednički kolosek.

Znaju to dobro svi u timu i Željko Obradović svestan je važnosti utakmice u 26. kolu elitnog takmičenja.

- Bitna je utakmica kao i svaka do kraja sezone. Želimo da ostanemo konkurentni u Evroligi sa ciljem koji smo imali pre početka, učinićemo sve da dobijemo meč. Bajern je najbolja skakačka ekipa u Evroligi, tu sve počinje. U zadnjih pet utakmica šutira sjajno za tri poena. Na svim utakmicama koje su dobijali ubacivlai su po 12 trojki, kad su gubili davali su po 7-8. Vodili smo računa o tome i uradićemo sve da ih svedemo na te proseke koje su imali kada su gubili.

KK Partizan, KK Panatinaikos, Evroliga, Željko Obradović
foto: Starsport©

- Voleo bih da igramo utakmicu kao što je bilo u velikom delu u Bolonji sa velikom željom i borbenošću. Lako smo mogli da dobijemo, pa smo imali neke greške i izgubili smo. Da nema tih grešaka, da borbenost bude na tom nivou. Ništa specijalno ne treba da se uradi, treba da igramo agresivno i sa željom koja je bitan faktor.

- Odigrali smo veoma lošu utakmicu, to ne umanjuje način na koji je Split igrao, pametno, strpljivo i zato je dobio meč. Kada se priča o kvalitetu dva tima, neke stvari su jasne. Košarka je to, motivacija i želja su presudni u sportu. Mi smo katastrofa šutirali, 4/31 za tri, dosta otvorenih šuteva. To je valjda neka utakmica koja je pokazala sve neke najgore stvari koje su moguće da se dese jednom timu kao što je naš. Razočarenje veliko, nadam se da se to nikada više neće ponoviti - istakao je Obradović.

Bonus video:

01:00

Partizan, grobari, arena, Evroliga

(Espreso/Mondo/D.T)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.