PISMA KOJA MNOGO VREDE! Bjelica i Jasikevičijus objasnili zašto je Obradović VIŠE OD TRENERA!
Foto: Beta/Branislav Božić

kapa dole!

PISMA KOJA MNOGO VREDE! Bjelica i Jasikevičijus objasnili zašto je Obradović VIŠE OD TRENERA!

Intervju najtrofejnijeg evropskog trenera će vam objasniti zašto je Obradović jedan jedini!
Objavljeno:

Kao strateg koji na eksplozivan način zna da prodrma i pokrene svoje igrače kao najvažniji element sportskog uspeha smatra mentalnu snagu jednog tima.

- Kao trener moram da kažem da su moji igrači igrali dobro. Oni nikad ne odustaju, uvek se bore i to me čini ponosnim. Najvažniji element u košarci jeste da se borite do poslednje sekunde. Naši navijači znaju da se uvek borimo, a svojim igračima sam zahvalan zbog toga što su takvog mentaliteta- rekao je za klupsku televiziju.

Jasan je Obradović kada se radi o odlasku igrača u najjaču ligu na svetu, nije samo prisustvo dovoljno da bi košarkaši smatrali da je cilj dostignut.

foto: Saša Pavlić Koky

- San svakog igrača je da igra u NBA ligi i to je nešto na šta je svaki tim spreman. Stalno pričamo s predsednikom i menadžerima. I preduzeli smo mere. Neki igrači idu u NBA kako bi gledali utakmice s klupe kao nekakvi navijači. Svojim košarkašima uvek želim sve najbolje. Ali, sve je to individualna odluka. Ne možemo da plačemo ako neko želi da ode u NBA. Ako neko ode, neko drugi će doći- rekao je Obradović.

Srce mi se istopi od sreće kad ga čujem da to izgovara! NIKAD OTVORENIJI Novak Đoković otkrio veliku tajnu! (FOTO)

Emotivne poruke bivših igrača Nemanje Bjelice i Šarunasa Jasikevičijusa dokazuju da Željkovo trenersko umeće prevazilazi granice fizičke i mentalne spremnosti, nego igrače priprema na višem, ljudskom nivou.

foto: Reuters

-Jako sam zahvalan zbog toga što sam imao priliku da radim s vama, treneru. Osim stvari koje sam naučio o košarci, s vama sam naučio mnogo toga i o životu. Ne samo što sam bolji igrač, već sam i bolji čovek. Želim vam sreću na Fajnal foru, kao i Feneru, celom timu i navijačima. Sve najbolje, treneru- poručio je Bjelica, a onda se uključio i popularni Jasikevičijus - Gospodine Obradović, imam priliku da vam poželim sve najbolje na F4. Vaš tim izgleda fantastično u najboljem trenutku sezone. Svi znaju koliko mi je zadovoljstvo bilo da radim s vama, da provodim vreme s vama. A sada, kada sam u novoj profesiji i da učim trenerski zanat od vas. Želim vam dobar kraj sezone, da osvojite Evrolige. A pošto je Fenerbahče jedini moj bivši klub na završnom turniru, navijaću za vas svim srcem. Nadam se da ćemo uspeti da se vidimo na leto, jer verujem da će nam biti lepo, kao što uvek i jeste. Želim vam sve najbolje- rekao je Jasikevičijus.

BONUS VIDEO: Zvezda - poseta onkologiji

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.