PISMA KOJA MNOGO VREDE! Bjelica i Jasikevičijus objasnili zašto je Obradović VIŠE OD TRENERA!
Foto: Beta/Branislav Božić

kapa dole!

PISMA KOJA MNOGO VREDE! Bjelica i Jasikevičijus objasnili zašto je Obradović VIŠE OD TRENERA!

Intervju najtrofejnijeg evropskog trenera će vam objasniti zašto je Obradović jedan jedini!
Objavljeno:

Najtrofejniji evropski trener, Željko Obradović se u toku gostovanja na klupskoj televiziji osvrnuo na četvrtfinale protiv Panatinaikosa, izrazio veliko zadovoljstvo što je Fener izborio F4, ali i progovorio o emotivnim temama i zahvalnosti koju su mu igrači iskazivali nakon prestanka saradnje.

Četvrtfinalna serija je teško pala bivšem treneru Panatinaikosa, ali kako i očekujemo od njega, bez obzira na rezultat od 3:0 Fenerbahče je po njegovom sudu imao propusta u igri.

Da se ova scena sa rimskog derbija dogodila na utakmici Zvezde i Partizana, nastala bi kataklizma! (FOTO) (VIDEO)

- Bila je to jako teška i emotivna serija za mene. Nadam se da više neću morati da igram ovako važne utakmice protiv Panatinaikosa. Pred početak četvrtfinala razgovarao sa svojim igračima o svemu. Košarkaška je igra koja se igra '5 na 5'. I ne menja svoj oblik ni na koji način. Kada smo ojačali odbranu, dobili smo samopouzdanje da i u napadu igramo bolje. Pre druge utakmice zaboravili smo da već imamo jedan meč prednosti. Imali smo i mi naših grešaka, ali sve je to deo igre. Završili smo treći meč s 18 poena viška, ali smo imali 19 izgubljenih lopti- rekao je Željko Obradović.

foto: AP
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.