"JESAM LI TI REKAO?" Pi-Džej Dozier se čuo sa Jokićem odmah nakon pobede nad Fenerom - evo šta mu je poručio
Obradović i Dozier, Foto: Starsport©

veliki prijatelji

"JESAM LI TI REKAO?" Pi-Džej Dozier se čuo sa Jokićem odmah nakon pobede nad Fenerom - evo šta mu je poručio

Nije mogao da sakrije oduševljenje

Objavljeno: 07:37h

Košarkaši Partizana su uspeli da nadoknade minus od 15 poena i da na kraju slave protiv Fenerbahčea sa 85:84 u prepunoj "Štark areni".

Navijači su i ovog puta bili na visini zadatka, a Pi-Džej Dozier nije krio oduševljenje. Amerikanac je čak otkrio da se čuo sa Nikolom Jokićem odmah posle meča.

- Baš smo ragovarali danas kako je luda utakmica bila. Pokušavao je da me upozori kakvo će iskustvo biti kada stignem ovde, ali to ne shvatite dok ne osetite - rekao je Dozier.

Crno-beli su tokom meča imali čak 15 poena zaostatka, ali su uspeli da preokrenu.

Jokić i Dozier
Jokić i Dozierfoto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

- Imali smo uspone i padove, bilo je sve na tome da ostanemo zajedno, da se pobrinemo o odbrani i sprečimo njihov šut, to je pomoglo. Imali smo navijače kakvi su Grobari, zbog njih nikada ne smete da odustanete. Igrali smo 40 minuta i dali smo da rezultat sam odradi svoj posao. Svaki put se iznova oduševim atmosferom, kao da je prva utakmica. Ovo je blagoslov da igrate za ovakvu publiku - rekao je oduševljeni Amerikanac.

Tragičar je bio doskorašnji igrač, Jam Madar, ali umalo je to bio Dozier.

- Dešava se.. Željko je nacrtao dobru akciju iz auta. Frenk je ostao ispod koša sam, znao je da vreme ističe, pokušao je da stigne do lopte, ali je shvatio pod kojim uglom to ide, pa je došlo do nesporazuma i drago mi je da smo uprkos tome slavili - istakao je bek crno-belih.

Bonus video:

00:10

Anđušić donosi klincima patike

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.