ANĐUŠIĆ JEDVA PREŽIVEO ZAVRŠNICU: "Drama, srce mi stalo na kraju!"
Anđušić je bio jedan od heroja, Foto: ABA League./Dragana Stjepanovic

napeto

ANĐUŠIĆ JEDVA PREŽIVEO ZAVRŠNICU: "Drama, srce mi stalo na kraju!"

Crno-beli su slavili jednim košom razlike

Objavljeno:

Košarkaš Partizana, Danilo Anđušić, sumirao je događaje iz finiša utakmice i trijumfa njegovog tima nad Fenerbahčeom (85:84) u sedmom kolu Evrolige.

Turski tim je imao napad za pobedu, ali Dorsi nije uspeo da pogodi.

"Drama, srce mi stalo na kraju. Napad, da ispustimo pobedu. Dobro je da smo odigrali poslednjih pet sekundi kako treba i odigrali odbranu, uspeli da se odbranimo. Verujem da je ova utamica jako bitna. Pokazali smo karaketer, jer smo u jednom trenutku gubili 15,16 razlike. Sjajna podrška sa tribina, uspeli smo da smognemo snage i da privedemo utakmicu kraju", rekao je Anđušić.

Pogodio je bitna slobodna bacanja u finišu.

"Osećaj u tim situacijama je kao na treningu. Šutnuo sam bacanja milijardu puta u karijeri. Odradim ono što je do mene i to je to. Pogodio sam i to je najvažnije", dodao je Anđušić.

Kako kaže, tim nikada nije gubio nadu.

"Verovali smo u tim i ono što je najvažnije jeste da smo ostali zajedno na terenu. Borili smo se. Ni jednog trenutka nismo pomislili da smo izgubili utakmici. Zbog toga smo se vratili u igru. Podrška navijačima je u tim trenucima mnogo značila jer bi sigurno bilo teže bez njih", zaključio je Anđušić.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.