ITUDIS "POLUDEO" ZBOG PITANJA O BJELICI: "Ne razumem, zašto to pitanje? Vi ne znate da je u Zvezdi?"
Itudis nije krio nezadovoljstvo, Foto: Starsport©

ljutito

ITUDIS "POLUDEO" ZBOG PITANJA O BJELICI: "Ne razumem, zašto to pitanje? Vi ne znate da je u Zvezdi?"

Itudis je bio nervozan posle poraza

Objavljeno:

Jedno od pitanja srpskih novinara na konferenciji za medije nakon poraza Fenerbahčea od Partizana (85:84) iznerviralo je trenera košarkaša Dimitrisa Itudisa.

Grčki stručnjak je bio upitan o četvorici igrača koji su propustili susret protiv crno-belih, a zatim je dobio i pitanje u vezi sa statusom Nemanje Bjelice.

"Bjelica je u Zvezdi? Ne razumem, zašto to pitanje. Vi ne znate da je u Zvezdi. Ja ne misli tako ko ste vi govori. Džonatan Motli je igrač Fenerbahčea, Skoti, Najdžel-Hejs, Biberović, Hamza, Dorsi, Madar, Gudurić, Kalates....", rekao je Itudis, nabrajajuči ceo roster Fenera.

Govorio je i o samom meču.

"Čestitam Partizanu, bila je zanimljiva utakmica. Kontrolisali smo utakmicu veći deo, ofazivno smo bili dobro u prvom poluvremenu. Borili smo se do kraja. Ovo je Evroliga, sve će biti drugačije. Svaka čast na atmosferi, to je ono što je potrebno košarci. Uvek utiče kada je pubilka na vašoj strani", istakao je Itudis.

O Madaru?

"Imam karakter kao košarkaš i čovek. Bez obzira što je publika bila žestoka prema njemju, odigrao je dobru utakmicu. Znao je mane i vrline Partizanovih igrača i pomogao nam je u pripremi utakmice. Možda je nesrećna situaicja što je izgubio loptu na svom plej, zadoovljan sam kako je izneo celu situaciju, sa onim što se dešavalo u njegov zemlji. On je pokazao karakter", zaključio je Itudis.

Bonus video:

00:20

Bakljada Delije u Lajpcigu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.