POZNATI NBA IGRAČ JASAN: Došao bih u Zvezdu da je na snazi "lokaut"! (VIDEO)
Košarkaši Crvene zvezde, Foto: KK Crvena zvezda

čikago bulsi

POZNATI NBA IGRAČ JASAN: Došao bih u Zvezdu da je na snazi "lokaut"! (VIDEO)

Još jednom je javno izrazio želju da zaigra u Zvezdi

Objavljeno:

Najbolji crnogorski košarkaš Nikola Vučević govorio je još jednom o velikoj ljubavi koju ima prema Crvenoj zvezdi.

Već odavno je poznato da je sjajni centar Čikago Bulsa veliki navijač crveno-belih, čije utakmice prati kada god može.

Vučević je gostovao u podkastu "ALESTO" kod Aleksandra Stojanovića i otkrio da bi najverovatnije došao u Zvezdu da je u NBA ligi na snazi "lokaut" poput onog od pre 12 godina.

Nikola Vučević
Nikola Vučevićfoto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

- Voleo bih da završim karijeru jer sam ja tako odlučio. Ne da me isprate, nego da ja odlučim kad je kraj - rekao je Nikola, koji je imao problema da prevede izraz sa engleskog, te se odmah osvrnuo na Crvenu zvezdu:

- Dešavalo se da neki igrači nastavljaju, a to više nije to, pa tebi ostane taj neki utisak o njima. Naravno, možda će biti te neke dve-tri godine gde verujem da neću biti ovaj što sam danas. Ali, da ne bude to sad baš da nema veze sa tim šta sam tokom cele karijere. Mene ljudi često pitaju da dođem u Zvezdu. Sad da je neki lokaut kao što je bio pre, verovatno bih došao. Prvo, ja želim da u NBA budem što duže mogu jer je najbolja liga na svetu. Kada tamo više ne budem mogao, mislim da će to već biti prilično blizu kraja moje karijere. Da se vratim ovde, a da to nije to i da ja ne odigram na tom nekom nivou i da bude ružan utisak bilo bi bezveze i meni i navijačima. I za NBA je tako, mislim i nadam se da ću osetiti trenutak kad ide na dole, da više nisam pravi.

Vučević je oženjen Nikoletom, rođenom sestrom bivšeg košarkaša Partizana Saše Pavlovića.

Saša Pavlović
Saša Pavlovićfoto: Starsport©

- Kad smo tamo tatin, mamu ne zanima to mnogo, ne bavi se time...Kad dođemo ovde onda je teže, uhvate Sašini sinovi, pa malo... Šalimo se, bude simpatično. Verujem da će biti podeljeno na kraju, da će neki od njih prevagnuti ovamo, neki tamo. Možda budu i nešto drugo izabrali, videćemo. Ja navijam za Zvezdu jer je moj otac navijao za Zvezdu, ali recimo moj stric navija za Partizan. Oni su kao mali imali to. Ja ću pokušati da ovamo povučem, ali ne znam šta će biti - zaključio je Nikola Vučević.

Bonus video:

04:08

KOŠARKA ILI ONLIFENS: Ovo drugo, više zarađujem! Saznajte najšokantnije detalje o Milici Dabović: Rubrika 36 pitanja, ŠOK!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.