BRADA PONOVO SLOMIO SRCE JOKIĆU: Denver izgubio od Hjustona i mnogo umanjio šanse za plej-of! (VIDEO)
Foto: Fonet, AP

harden pobedio nagetse

BRADA PONOVO SLOMIO SRCE JOKIĆU: Denver izgubio od Hjustona i mnogo umanjio šanse za plej-of! (VIDEO)

Nikoli je na ovoj utakmici nedostajala samo jedna asistencija za tripl-dabl
Objavljeno: 06:05h

Evo Nikoline partije od sinoć:

Kad je reč o plej-ofu, situacija se upravo pogoršala. Portland trenutno ima 38 pobeda i 40 poraza, a Denver 37 pobeda i 41 poraz. Blejzersi su dobili Nagetse ove godine sa 3:1, pa Denver mora da ima jednu pobedu više, ako želi u doigravanje.

Evo i kombinatorike: i jedni i drugi imaju 4 utakmice do kraja. Ako Denver dobije sve 4, Portland mora da dobije 3. Ako Denver dobije 3, Portland mora da dobije 2. Ako Nagetsi dobiju samo 2 utakmice, Blejzersima je potrebna samo jedna pobeda iz 4 preostala meča. Ako Denver dobije samo jednu od 4, Portland ide u plej-of, pa makar i izgubio sve do kraja.

Večeras je možda i ključna utakmica za Portland: igraju protiv Minesote kod kuće, i ovo im je možda i najlakši meč, od sva 4.

foto: AP/Fonet/Reuters

Jer, dva dana posle toga igraju protiv Jute, koja im nikako ne odgovara, pa protiv kandidata za prsten, San Antonija, pa protiv Nju Orleansa (koji je jak kao zemlja pod košem - a Portland nema nikog tamo).

Ovako izgleda raspored Denvera:

Prva sledeća utakmica je protiv Nju Orleansa, u petak na subotu, a onda protiv Oklahome, dva dana kasnije.

Za kraj, dva gostovanja: prvo protiv Dalasa, 11. aprila, a onda ponovo protiv Oklahome, 12. aprila.

Stvari su jasne: Denver mora da pobeđuje, kako zna i ume. Ako pobedi sve 4, ipak je teško verovati da će oslabljeni Portland uspeti da dobije 3 od 4, mada igra kod kuće. Ako Nagetsi izgube makar i jedan duel, Blejzersi su mnogo bliži seriji protiv Golden Stejta.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.