BRADA PONOVO SLOMIO SRCE JOKIĆU: Denver izgubio od Hjustona i mnogo umanjio šanse za plej-of! (VIDEO)
Foto: Fonet, AP

harden pobedio nagetse

BRADA PONOVO SLOMIO SRCE JOKIĆU: Denver izgubio od Hjustona i mnogo umanjio šanse za plej-of! (VIDEO)

Nikoli je na ovoj utakmici nedostajala samo jedna asistencija za tripl-dabl
Objavljeno: 06:05h

Nevezano sa ovim što se dešavalo sinoć u Hjustonu: Da Džejms Harden slučajno igra za Zvezdu ili Partizan, u Srbiji bi izbio građanski rat.

Jer čovek je takav - ili ga strašno voliš, ili ga strašno mrziš. Na svakoj utakmici pravi korake, navlači faulove, zabija se u igrača tražeći kontakt koji ne postoji, pada kad dune vetar, simulira, postiže odlučujuće poene, ne igra odbranu ali uopšte...

Pa vi to zamislite na nekom derbiju.

Bilo kako bilo, Džejms Harden je sinoć 4. put ove sezone uništio Denver Nagetse Nikole Jokića, i zadao im možda i presudni udarac u borbi za plej-of NBA lige.

Hjuston, kome ova pobeda ni za šta nije bila potrebna, odigrao je ponovo dobro protiv Nikolinog tima, a Denver, koji je sve vreme gubio i stizao prednost, jednostavno nije imao snage da se još jednom vrati u utakmicu. Na kraju je bilo 110:104 za "rakete".

"Brada" je dao 31 koš, imao je 10 asistencija i 7 skokova, a pratio ga je veteran Nene sa 16 poena.

Kod Denvera najefikasniji je bio Galinari, sa 23 poena, a Nikola Jokić je imao impresivnu statistiku - 12 poena, 19 skokova, 9 asistencija i 5 ukradenih lopti. Ali je šutirao iz igre 6-17, trojke 0-5.

Na sledećoj stranici pogledajte partiju Nikole Jokića, i pročitajte kakav je raspored Denvera i Portlanda do kraja, u borbi za plej-of.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.