Sa Jugoslavijom je bio evropski i svetski šampion, bio u zatvoru, a sad se druži sa južnoameričkim šamanima i leči narkomane! (FOTO)
Foto: Profimedia

Neobična životna priča

Sa Jugoslavijom je bio evropski i svetski šampion, bio u zatvoru, a sad se druži sa južnoameričkim šamanima i leči narkomane! (FOTO)

Potpuno deluje nerealno da je neki bivši uspešni profesionalni sportista pronašao ovakav životni put posle kraja karijere
Objavljeno: 12:03h
foto: Profimedia

- Sport mi je usadio profesionalnu deformaciju da ako posao nije fizički, ne osećam da nešto radim. Zato iz hobija vodim jake seanse tokom kojih se ljudi u procesu dubokog unutrašnjeg iskustva i čišćenja oslobađaju nagomilane emocije straha i njegovih nuspojava - ispričao je za "Informer" Koturović.

- Oslobađam od poroka kao što su alkohol i najjače droge, ali i neki farmaceutski lekovi i to u vrlo kratkom periodu od nekoliko dana.

foto: Nebojša Mandić

Koturović je obilazeći južnoamerički kontinent upoznao metode koje koriste tamošnji šamani koji su mu pomogli da "oseti život na pravi način".

- Proveo sam neko vreme sa šamanima u Amazoniji, Peruu i karipskom delu Kolumbije. Interesuje me plemenito bilje. Izučavao sam i naše, a za delovanje i upotrebu jedne vizionarske biljke iz drevne afričke kulture sam se ranije specijalno obučavao. Zanima me i južnoameričko bilje. Mislim da su mi ajahunska kao i mnoge druge biljke koje sam probao u Južnoj Americi pomogle da se oslobodim starih principa. Otvorio sam srce više za ljubav i osećam život na ispravniji način - rekao je Koturović koji se priprema za neobično i svojevrsko "hodočašće" u Meksiku.

foto: Dragan Kadić

- Voleo bih da na leto prođem pustinjom Meksika sa taomšnjim isceliteljima huičolesima i da umesto hrane konzumiram pejotl kaktuse i tako obogatim svoj duh, iskustvo i konekciju sa prirodom .

BONUS VIDEO: Grobari - transparent povodom godišnjice NATO bombardovanja

(Espreso.co.rs / Izvor: Informer.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.