Sa Jugoslavijom je bio evropski i svetski šampion, bio u zatvoru, a sad se druži sa južnoameričkim šamanima i leči narkomane! (FOTO)
Foto: Profimedia

Neobična životna priča

Sa Jugoslavijom je bio evropski i svetski šampion, bio u zatvoru, a sad se druži sa južnoameričkim šamanima i leči narkomane! (FOTO)

Potpuno deluje nerealno da je neki bivši uspešni profesionalni sportista pronašao ovakav životni put posle kraja karijere
Objavljeno: 12:03h

Ljubitelji košarke u Srbiji pamte Dejana Koturovića kao evropskog i svetskog šampiona sa reprezentacijom Jugoslavije 1995. i 2002. godine.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Po završetku karijere nije ga bilo previše u javnosti, sve dok pre nekoliko godina nije bio uhapšen i proveo određeno vreme u zatvoru zato što je uhvaćen na granici u automobilu koji je bio ukraden.

Čukam stranci opet: Noć kada je Juga ostvarila poslednji najveći san! (GIF) (VIDEO)

foto: Nebojša Mandić

U međuvremenu je uspeo da dokaže svoju nevinost, a u poslednje vreme je odabrao potpuno neuobičajen hobi kojim se bavi svakodnevno.

Beograd, 100.000 ljudi, 12 šampiona i: Sad su uz'o trofej, Paspalje! (VIDEO)

Bivši centar Partizana i Albe je proveo nekoliko meseci u Južnoj Americi i tamo se upoznao sa lekovitim biljem i njegovim svojstvima, pa uz pomoć njega pomaže ljudima koji pate od bolesti zavisnosti - pre svega narkomanima i alkoholičarima.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.