Ni sam Radonjić ne zna kada će se na teren vratiti najbolji igrač Zvezde! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

nije naivno

Ni sam Radonjić ne zna kada će se na teren vratiti najbolji igrač Zvezde! (FOTO)

- Nije jednostavno čak ni praviti analizu utakmice, pošto smo odavno obezbedili prvo mesto. U ovom ritmu takmičenja, uz povrede koje imamo i neku pažnju koja je okrenuta ka tome da ne ulazimo u nove probleme sa povredama
Objavljeno:

Trener Zvezde je kazao da ne zna kada će se Jović vratiti u tim.

- Nadam se brzo, s obzirom na ritam koji nas čeka, na utakmice koje slede. Počinje polufinale ABA, zatim, završnica Evrolige u kojoj nas čekaju četiri gostovanja i dve utakmice kod kuće, Uniks i Olimpijakos, protivnici koji imaju mnogo lakšu situaciju. Kad bismo bili kompletni, onda bi bilo sa više šansi. Ovako smo u stalnom zaostatku od dva-tri igrača, što je sasvim normalno sa timovima koji igraju Evroligu - rekao je Radonjić.

foto: Dado Đilas

Dangubić je kazao da je tim srećan zbog pobede i da je ekipa odigrala sjajno. -Sigurno smo srećni, momci su odigrali sjajno. Polako se sprema najvažniji deo sezone. Dobro se osećam, počeo sam da treniram, trebalo bi u narednom periodu da krenem pet na pet i da krenem u trenažni proces. Bilo mi je dosta teško u ovom periodu, bilo je mnogo utakmica. Sigurno nije lako biti povredjen, ali šta je tu je, to je deo sporta, takve stvari idu uz ovu profesiju. Ne želim više ni da pričam o tome, takve stvari su iza mene - rekao je Dangubić.

BONUS VIDEO - Uroš Đurđević posle derbija izjava!

(Espreso.co.rs/Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.