Ni sam Radonjić ne zna kada će se na teren vratiti najbolji igrač Zvezde! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

nije naivno

Ni sam Radonjić ne zna kada će se na teren vratiti najbolji igrač Zvezde! (FOTO)

- Nije jednostavno čak ni praviti analizu utakmice, pošto smo odavno obezbedili prvo mesto. U ovom ritmu takmičenja, uz povrede koje imamo i neku pažnju koja je okrenuta ka tome da ne ulazimo u nove probleme sa povredama
Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da su njegovi košarkaši odigrali dovoljno dobro da pobede FMP u 25. kolu Jadranske lige, a veći deo razgovora sa novinarima protekao je u priči o povredama.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Nije jednostavno čak ni praviti analizu utakmice, pošto smo odavno obezbedili prvo mesto. U ovom ritmu takmičenja, uz povrede koje imamo i neku pažnju koja je okrenuta ka tome da ne ulazimo u nove probleme sa povredama, odigrali smo još jedan meč protiv FMP-a koji je odigrao dobro. Mi smo u nedovoljno dobrom fokusu odigrali dovoljno dobro da slavimo - rekao je Radonjić novinarima posle meča u Železniku. Zvezda je pobedila 84:76 u 25. kolu Jadranske lige. Na klupi se posle dužeg vremena našao Nemanja Dangubić, koji je imao problema sa povredama. - Nemanja u utorak počinje da radi sa ekipom i daće sve od sebe, kao i ostali, da do kraja sezone budemo dobri. Stefan Jović je i dalje odsutan. Ognjen Dobrić je imao frakturu prsta, ali već neko vreme ima problema sa mišićem noge i odlučio sam da mu damo par dana da se makar malo oporavi, a verujem, poznavajući njegov karakter, da će u utorak ili sredu, biti u punom trenažnom procesu. Dangubić je posle duže vremena osetio draž utakmice - rekao je i kako je to sedenje na klupi.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.