Oglasio se Nebojša Čović povodom vređanja Obradovića! Ko se nadao ovakvoj izjavi?
Foto: Profimedia, Nebojša Mandić

evo i odgovora crveno-belih

Oglasio se Nebojša Čović povodom vređanja Obradovića! Ko se nadao ovakvoj izjavi?

Pročitajte celo pismo predsednika Crvene zvezde povodom svega što se dešavalo za vreme i posle utakmice crveno-belih i Fenerbahčea
Objavljeno: 15:55h
foto: Saša Pavlić Koky

Fenerbahče nas je do sada stalno pobeđivao u Beogradu, uglavnom ubedljivo i uvek zasluženo. I svaki put smo pružali ruku i čestitali boljem, jer su naš sportski rival. Atmosfera na svim tim prethodnim utakmicama, nije se gotovo u bilo čemu razlikovala od atmosfere koja je viđena u četvrtak.

Posle konferencije za štampu koju je održao Željko Obradović, razgovarali smo telefonom i u potpunosti razjasnili situaciju, i saglasili se da ista neće uticati na odnose između naša dva kluba, kao i na naše lične prijateljske odnose.Veoma sam zahvalan treneru Obradoviću, s kojim sam kao Predsednik KSJ sarađivao tokom trofejnih reprezentativnih godina 1996. i 1997. na korektnom razgovoru, razumevanju i čestitkama koje je uputio nakon velike i zaslužene pobede Crvene zvezde nad Fenerbahčeom.

Za Crvenu zvezdu, sve ljude u klubu, navijače, sportsku javnost, najvažniji utisak i sećanje na ovaj meč sigurno je da smo pobedili Fenerbahče u jednoj izvanrednoj utakmici.

Predsednik KK Crvena zvezda mts

Nebojša Čović

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.