Oglasio se Nebojša Čović povodom vređanja Obradovića! Ko se nadao ovakvoj izjavi?
Foto: Profimedia, Nebojša Mandić

evo i odgovora crveno-belih

Oglasio se Nebojša Čović povodom vređanja Obradovića! Ko se nadao ovakvoj izjavi?

Pročitajte celo pismo predsednika Crvene zvezde povodom svega što se dešavalo za vreme i posle utakmice crveno-belih i Fenerbahčea
Objavljeno: 15:55h

Izjava predsednika KK Crvena zvezda mts Nebojše Čovića nakon utakmice sa Fenerbahčeom.

KK Crvena zvezda mts je isuviše veliki klub, a gospodin Željko Obradović isuviše veliki trener, najveći u Evropi, da bi utakmica koja je odigrana u četvrtak uveče u Beogradu, ostala upamćena i bila u senci izjava o navodnim „orkestriranim" uvredama s tribina, na račun našeg trofejnog trenera.

Utakmice KK Crvena zvezda mts u Evroligi, ne samo ove sezone, odlikuje atmosfera koju svi karakterišu kao najbučniju i najvatreniju u celoj Evropi. I time se ponosimo. Ono čime se takođe ponosimo je činjenica da nikada nismo, niti ćemo, svoje sportske ambicije bazirati na uvredama i vređanjima s tribina, bilo koga i na bilo kojoj osnovi, što je bilo svojstveno nekim drugim vremenima.

foto: Filip Plavčić

Baš zato, dok sam na ovoj poziciji i predstavljam tako veliki klub, uložiću napor da se takve stvari ne dešavaju nekom drugom, ali ni da bilo ko insinuira da nam takve stvari padaju na pamet i da su u nekakvoj organizaciji kluba.

Klub je pažljivo pregledao snimak utakmice i nije nigde našao nijednu situaciju u kojoj se vređa trener istanbulskog kluba, a posebno na način

kako je to na konferenciji za štampu saošteno. Ukoliko nam i pored svega neko iz medija pusti snimak uvredljivog skandiranja prema Željku Obradoviću unapred izražavam žaljenje zbog toga.

Bilo je uvredljivog skandiranja prema našem reprezentativcu Bogdanu Bogdanoviću, što ne podržavam i smatram ružnim segmentom našeg sporta.

Ujedno se zahvaljujem Bogdanu na korektnosti i razumevanju koje je iskazao u svojoj izjavi nakon utakmice.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.