Sve bi bilo drugačije: Znate li u kom klubu zamalo da završe Mesi i Inijesta zbog igrice Footbal Manager? (VIDEO)
Foto: FM-Base/Footy Randers/Football Manager 2016

Najbolja igrica!

Sve bi bilo drugačije: Znate li u kom klubu zamalo da završe Mesi i Inijesta zbog igrice Footbal Manager? (VIDEO)

Ova interesantna priča bila je aktuelna pre nekoliko godina, ali mi smo je se setili gledajući The Football Manager Documentary
Objavljeno:

- Ten Kate i Jan Vauters su pričali o Mesiju, ali su iz Barse rekli da ipak neće da ga puštaju.

Ono što je interesantno je činjenica da Aleks Mekliš verovatno ne bi ni znao za Mesija, a ni za drugog protagonistu ove priče Andresa Inijestu, da njegova dva sina nisu igrali igricu koja se tada zvala Championship Manager, a sada je poznata pod imenom Football Manager.

- Moja dva sina su provalila Mesija i Inijestu u toj igrici, a ja sam se zainteresovao, jer su ih mnogo hvalili. Pošto Mesija nismo uspeli da dovedemo, zvali smo ih za Andresa, i rekli su nam da bi hteli da ga puste, pošto njemu treba iskustvo u nekim ligama gde se igra fizički fudbal, pošto je bio mnogo sitan, pa je trebalo da ojača!

- Međutim, sve je to palo u vodu, pošto su ga isprobali u Barseloni B, gde je na prvoj utakmici zablistao, pa su ga odmah poslali u prvi tim. Tako je propao naš san da dovedemo ovog vunderkinda iz igrice Championship Manager, ali od tada stalno pitam klince za preporuke - istakao je škotski stručnjak u razgovoru u dokumentarnom filmu po imenu "The Football Manager Documentary: Alternative Reality".

Bilo kako bilo, koliko se samo puta vama desilo da ste u Manageru provalili nekog supertalentovanog klinca koji je posle postao kidač? Karlos Tevez, Havijer Maskerano, Nejmar, Hames Rodrigez, Andre Širle, Mauro Ikardi, Rodrigo Palasio, Paulo Dibala, samo su neka od imena koja su klinci širom sveta znali mnogo pre nego što su postali mejnstrim fudbalske zvezde!

(A.R.)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.