Najstariji delegat Partizana očitao lekciju svima: Legendu smo ispratili tiho, a neke pompezno uz prisustvo predsednika!
Foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

razumne reči

Najstariji delegat Partizana očitao lekciju svima: Legendu smo ispratili tiho, a neke pompezno uz prisustvo predsednika!

Jovan Mileusnić se pre glasanja obratio prisutnima, ali i onima koji nisu došli
Objavljeno: 20:33h
foto: Beta

Zečević i Vučelić poručili opoziciji: Ono što se desilo u maju ne sme da se ponovi! Potrebno nam je jedinstvo!

- Šaljem apel novoj upravi da sve ovo što smo odstranili iz Partizana, bilo da je reč o Petriću, Vukadinoviću, Jovičiću i da ih vratimo nazad. Sasvim je loša politika da se takvi aktivisti izbacuju. Da nam Partizanovci budu u Metalcu ili Čukaričkom. Reduciramo se gubeći dobre članove. Posebno mi je žao što je u poslednje vreme došlo do uticaja nezvaničnih struja u našim redovima. Čini nam se da su jači od naših organa - rekao je Mileusnić.

Vučelić tvrdi da igračima nije naređeno da nose majice s likom Saleta Mutavog! (FOTO)

foto: Saša Pavlić Koky

Najstariji delegat nije propustio priliku ni da se dotakne slučaja "majice sa likom Saleta Mutavog koje su nosili igrači", ali i prisustva članova nove uprave njegovoj sahrani.

- Teško mi je što smo Vladicu (Kovačevića, legendar kluba prim.aut.) tiho ispratili, a neke druge pompezno i prisustvovali su predsednik i drugi. Tu moramo imati ravnotežu i apelujem da se na tome poradi i da se svi naši bivši i odstranjeni vrate nazad i angažuju, a mi koji smo ovde ostanemo dosledni.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.