Najstariji delegat Partizana očitao lekciju svima: Legendu smo ispratili tiho, a neke pompezno uz prisustvo predsednika!
Foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

razumne reči

Najstariji delegat Partizana očitao lekciju svima: Legendu smo ispratili tiho, a neke pompezno uz prisustvo predsednika!

Jovan Mileusnić se pre glasanja obratio prisutnima, ali i onima koji nisu došli
Objavljeno: 20:33h

Na Vanrednoj izbornoj skupštini Partizana, na kojoj su crno-beli dobili novog predsednika Milorada Vučelića i rukovodstvo i koja je po svemu sudeći ponovo obeležena radnjama "ispod žita", lekciju svima je očitao najstariji prisutni delegat Jovan Mileusnić.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

IZ TREĆEG PUTA: Posle mnogo problema, Partizan konačno je dobio novog predsednika! (FOTO) (VIDEO)

Legenda kluba nije zbog bolesti mogla da prisustvuje prethodnoj neuspešnoj sednici koja je održana u septembru, a na kojoj nije bilo kvoruma.

foto: Saša Pavlić Koky

VELIKI SKANDAL NA SKUPŠTINI PARTIZANA: Vučelić izabran uz pomoć fantomskih glasova!

Ipak, sada je došao i pre samog glasanja odlučio je da se obrati svima, i onima koji su bili prisutni, i odsutnima, ali i celokupnoj javnosti.

NEĆE BITI MIRA U HUMSKOJ! Bjeković i opozicija već preduzeli korake!

- Dva kandidata su jurila kao dva jarca. Pokušao sam da utičem da se nađe sloga. Trebalo je juče da se sretnu predvodnici sa Bjekovićem. Ne znam zašto do toga nije došlo. Imao sam uveravanje da će odustati od svog zahteva da budu predsednici, da nađemo srednju liniju.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.