Tole Karadžić bi prihvatio da bude predsednik Partizana, ali samo pod određenim uslovima!
Foto: Dado Đilas

i hoće i neće

Tole Karadžić bi prihvatio da bude predsednik Partizana, ali samo pod određenim uslovima!

Počasni predsednik FSS oglasio se povodom navoda poslednjih dana da je upravo on rešenje za predsedničku fotelju u Humskoj
Objavljeno: 09:14h
foto: Dado Đilas

Ipak, to nije sve što on zahteva da bi došao u Humsku, već i jedinstvo u tome da njega žele na mestu predsednika, a kako kaže on ne žuri da sedne u fotelju, jer i dalje ma određena zaduženja u FSS.

- Često sam u životu gasio požare u firmama, gde nije baš bila sjajna situacija. Činjenica je da nikada nisam potpisao negativni godišnji izveštaj u poslovnoj karijeri. Uspevao sam u tome, jer sam svakog trenutka znao sa kim idem i čime mogu da raspolažem. Ovog trenutka, nažalost, to mi nije poznato - izjavio je Karadžić, ali kako kaže nije rekao "ne" Partizanu.

foto: Dado Đilas

- Nisam to rekao, jer bi se stvorila slika da me ne interesuju problemi u Partizanu, a to nije tako. Meni je stalo da budu rešeni, a ja i sada aktivno učestvujem u njihovom saniranju. Želim zdrav Partizan i podržaću upravu spremnu da reši probleme, ali ne kozmetički da ih predstavi javnosti.

- Partizanu su potrebni ljudi spremni da reše probleme i to bi trebalo da bude srž programa budućeg predsednika Partizana. Da odgovori na tri pitanja - šta, kako i sa kojim snagama? Ako se takav pojavi, "alal mu kačamak", svi će morati da ga podrže - zaključio je Karadžić.

(Espreso.co.rs / Izvor: Sportski žurnal)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.