Tole Karadžić bi prihvatio da bude predsednik Partizana, ali samo pod određenim uslovima!
Foto: Dado Đilas

i hoće i neće

Tole Karadžić bi prihvatio da bude predsednik Partizana, ali samo pod određenim uslovima!

Počasni predsednik FSS oglasio se povodom navoda poslednjih dana da je upravo on rešenje za predsedničku fotelju u Humskoj
Objavljeno: 09:14h

Odjeknula je vest da su "pozicija" i "opozicija" u Partizanu uspele da pronađu zajedničko rešenje i da budu nsaglasni oko toga da Tomislav Karadžić preuzme kormilo kluba.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Počasni predsednik FSS je već jednom obavljao funkciju predsednika kluba iz Humske, ali nije ništa komentarisao, sve do četvrtka kada se u Moldaviji tokom gostovanja reprezentacije Srbije oglasio tim povodom.

foto: Fonet

Tole Karadžić ne negira to da bi prihvatio predsedničku funkciju, ali ima i svoje uslove, jer kako je sam rekao "spreman sam za razgovor, ali ne i avanturu u Partizanu".

- Morao bih da pogledam aktuelnu klupsku sliku iz svih uglova. Šture informacije iz medija, koje trenutno imam, nisu dovoljne za ozbiljnu priču. Nadam se Skupštini Partizana sa podebelim materijalom u pozivu i u njemu više nego ozbiljan presek aktuelne klupske slike, pre svega ekonomske, finansijske obaveze i zaduživanja, potraženja - rekao je Karadžić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.