NAKON JOŠ JEDNOG POGOTKA, JOVIĆ STAVLJA EKIPU NA PRVO MESTO! Dobro igramo i želimo tako da nastavimo!
Foto: Profimedia

Gde mu je granica

NAKON JOŠ JEDNOG POGOTKA, JOVIĆ STAVLJA EKIPU NA PRVO MESTO! Dobro igramo i želimo tako da nastavimo!

Naravno, kad smo postigli prvi gol, oni su morali da igraju otvorenije, što smo mi iskoristili

Objavljeno:

Luka Jović je nastavio da matira golmane u Bundesligi, pa i ne čudi što je vrlo zadovoljan situacijom u kojoj se sada nalazi.

Srpski reprezentativac je najpre, po povratku iz madridskog Reala u Frankfurt, postigao dva pogotka u trijumfu od 3:1 protiv Šalkea, a nakon remija s Frajburgom u kome je u sredu igrao takođe samo u završnici, ove subote je gol dao i po ulasku u igru na gostovanju Arminiji za konačnih 1:5.

I, nakon što mu je samo devet minuta od izmene bilo dovoljno da se upiše u listu strelaca, srpski internacionalac je za "Blic" prokomentarisao novi uspeh.

- Bila je ovo mnogo teža utakmica nego što rezultat pokazuje. Na početku je bilo teško da ih 'otvorimo'. Naravno, kad smo postigli prvi gol, oni su morali da igraju otvorenije, što smo mi iskoristili i uspeli da postignemo još dva brza gola. To nam je dosta olakšalo nastavak meča - rekao je Jović.

Tome je dodao i sledeće:

- Drago mi je kako smo odigrali, zadovoljan sam i nadam se da ćemo u narednim utakmicama nastaviti da igramo u ovom ritmu i ovim kvalitetom - istakao je reprezentativac Srbije, kome je ovo bio treći gol u tri nastupa od povratka u Bundesligu.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.