Iznuda, otmica, pretnje ubistvom: U aferu žene hrvatskog fudbalera se umešala policija!
Foto: Printscreen/Instagram

pokrenuta je istraga

Iznuda, otmica, pretnje ubistvom: U aferu žene hrvatskog fudbalera se umešala policija!

Britanski tabloid "San" objavio je priču da je ljubavnik Anite Lovren imao plan da je razvede od muža, a onda da uzme pola njegovog bogatstva
Objavljeno: 13:09h

- Torbić je očajnički pokušavao da zavede Anitu i da je ubedi da se razvede od Lovrena kako bi bili zajedno. Govorio joj je sve i svašta kako bi je ubedio da je voli i da treba da budu zajedno. Ali, zapravo je samo hteo da se dokopa novca njenog supruga. Nadala sam se da će se ona probuduti i da će videti kakav je Torbić zaista, da će shvatiti da već pored sebe ima dobrog čoveka, koji naporno radi i zarađuje za svoju porodicu - ispričala je izvesna Anita Dražić

Ona tvrdi da ju je zbog tih njenih saznanja i straha da ne otkrije njegov plan, Torbić u martu ove godine oteo iz jednog kafića u Zagrebu i potom odveo u šumu gde joj je prislonio pištolj na glavu i pretio da će ubiti nju i njenog sina, ako progovori. Ona se spasla tako što je prošao prolaznik i video šta se dešava i o tome obavestio policiju, ali je ona bila suviše uplašena da bi se ispričala bilo šta.

Ipak, sada se u vezi sa ovim slučajem umešala policija i u petak pozvala Lovrena koji je pet sati proveo u stanici na ispitivanju, ali nije znao ništa o celokupnoj priči i to je i rekao policajcima.

Policija je nastavila sa istragom, a Torbiću preti optužnica za otmicu. On je inače već bio u zatvoru dve godine zbog pljačke zlatare 2013. godine.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.