Iznuda, otmica, pretnje ubistvom: U aferu žene hrvatskog fudbalera se umešala policija!
Foto: Printscreen/Instagram

pokrenuta je istraga

Iznuda, otmica, pretnje ubistvom: U aferu žene hrvatskog fudbalera se umešala policija!

Britanski tabloid "San" objavio je priču da je ljubavnik Anite Lovren imao plan da je razvede od muža, a onda da uzme pola njegovog bogatstva
Objavljeno: 13:09h

Čitava priča o aferi supruge bivšeg hrvatskog reprezentativca i igrača Liverpula Dejana Lovrena dobila je elemente krimi drame u kojoj se osim preljube, priča zavrtela i od iznudi, otmici, pretnjama ubistvom, a u sve se sada umešala i policija.

Svi već vrlo dobro znaju priču o preljubi Anite Lovren, koja je svog supruga prevarila sa hrvatskim drvosečom Draženom Torbićem i o tome kako hrvatski defanzivac na sve načine pokušava da sačuva brak.

foto: Reuters

Sada britanski tabloid "San" donosi nove detalje u čitavoj aferi i svedočenje izvesne Anite Dražić, koja tvrdi da je Torbić pokušao da zavođenjem Lovrenove supruge se dokopa njegovih para.

U ovom listi, Torbića nazivaju gangsterom, koji je imao plan da zavede Anitu Lovren i natera je na razvod, a da potom uzme oko 3,5 miliona funti od fudbalera Lovrena, jer je smatrao da će razvodom njoj pripasti polovina njegovog bogatstva koje se procenjuje na oko 7 miliona funti.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.