Delije zabranile Hrvatima ulaz na Marakanu, a Srbi glumili Bed Blu Bojse za pare i sendvič! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/KINOTEKA

film koji će zapaliti region

Delije zabranile Hrvatima ulaz na Marakanu, a Srbi glumili Bed Blu Bojse za pare i sendvič! (VIDEO)

Sećanje na 80 godine i navijačku scenu u nekadašnjoj SFRJ
Objavljeno: 13:16h
foto: Printscreen/Youtube/KINOTEKA

- Nismo mogli da verujemo da se tamo Delije pitaju baš sve. Kad smo počeli s pregovorima preko naših saradnika iz Beograda, došla je informacija da se preti direktoru Crvene zvezde da će mu biti zapaljen auto ako nas pusti na stadion. I onda kad smo i počeli snimanje u Beogradu, čuvala nas je policija, a dosta kaskadera bili su Delije koji rade za lovu, zvali su nekog svog poslanika, vođu, koji je putem megafona poručio svima: “Ne mogu, bre, ovi Hrvati na Marakanu!".

Ono što je nistakao jeste da nije u pitanju bio novac, jer i da su ponuduli milion evra za lokaciju opet ne bi mogli da snimaju na najvećem srpskom stadionu, pa su zato bili primorani da snimaju određene scene u Kragujevcu, gde je "Čika Dača" glumio Marakanu.

- Hteli smo, naravno, kružni, crveno-beli stadion. Pokušali smo u Novom Sadu, ali Vojvodina usko sarađuje sa Zvezdom pa je to propalo, a onda su nas nazvali ljudi iz Kragujevca i kazali “dođite kod nas”. Pazi, iz Kragujevca! Tvrda Srbija. A tamo su statisti, odredom Srbi, glumili Hrvate za 70 kuna i sendvič. Kapitalizam je, je..., pobijedio - rekao je Šeregija.

(Espreso.co.rs / Izvor: Sportske.jutarnji.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.