Delije zabranile Hrvatima ulaz na Marakanu, a Srbi glumili Bed Blu Bojse za pare i sendvič! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/KINOTEKA

film koji će zapaliti region

Delije zabranile Hrvatima ulaz na Marakanu, a Srbi glumili Bed Blu Bojse za pare i sendvič! (VIDEO)

Sećanje na 80 godine i navijačku scenu u nekadašnjoj SFRJ
Objavljeno: 13:16h

Veliku pažnju je podigao i tek će podići, film koji u četvrtak ima premijeru u Hrvatskoj, a rađen je u koprodukciji sa Srbijom pod nazivom "ZG80", koji se bavi dogodivštinama navijača Dinama iz Zagreba tokom 80-tih godina na gostovanjima, pre svega Crvenoj zvezdi u Beogradu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Oprečne reakcije i kritike je samo na osnovu trejlera izazvalo ovo delo reditelja Igora Šeregija, ali ono što je sigurno zanimljivo jeste da se veći deo filma snimao u Srbiji, u Beogradu i Kragujevcu.

foto: Printscreen/Youtube/KINOTEKA

Sam reditelj je u intervjuu za hrvatske medije priznao da su hteli da snimaju neke scene na Marakani, ali im to nije dozvoljeno, jer su se uprotivile Delije.

- Hteli smo da snimamo na Marakani, a dobili smo odgovor: “OK, možete snimati, ali na vlastitu odgovornost!” Ajde ti, brate, snimaj na Marakani na vlastitu odgovornost. I to snimi da Bojs preskače ogradu i dolazi do centra terena s Dinamovom zastavom u ruci. Mi smo, naravno, tu scenu želeli snimiti tamo, ali na vlastitu odgovornost? Budimo realni - započeo je priču Šeregi i onda se ispričao šta se dogodilo.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.