Poruka anglomanijskoj Srbiji... (VIDEO)
Đani daje legandranu izjavu, Foto: Printksirn

legendarno

Poruka anglomanijskoj Srbiji... (VIDEO)

Snimak koji je pred svaki derbi aktuelan

Objavljeno: 12:05h

Mogu novinari da pokušavaju, da pišu analize, članke, intervjue kao najave za Večiti derbi, ali legendarni Saša Đani Ćurčić je to uradio bolje od svih nas.

Đanijeve reči pred 139. Večiti reči će ostati upaćene zauvek, njegova legendarna izjava nam uvek izmami osmeh i ulije dodatnu euforiju svim navijačima.

Nije bitno koje ste navijačke pripadnosti Đanijeva izjava za TV Prvu iz 2010. godine je postala epska, pa tako nema bolje najave za današnji derbi od jednog od najjačih video snimka.

- Poruka anglomanijskoj Srbiji - kada se budu policajci, naši navijači, Srbi ujedinili bićemo lideri u regonu, lideri ruskoj federaciji, u ruskoj Dumi, u Evropskoj uniji, u Americi, u Njujorku, Srbi će biti lider i taj dan će doći - kada umesto bombi budu dlanovi goreli, vratićemo se šalovima. Drago mi je što danas derbi, da li Partizan pobedio ili ne, ubuću se od alkohola večeras. Goreće Srbije, goreće Beograd! Partizan mora da mora da napdne visoki presing na zadnju liniju Zvezde, ako to budemo uradili dobijamo 2:0. Hvala - završio je

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.