Partizanov najveći adut na Večitom derbiju
Foto: Starsport©

istorija

Partizanov najveći adut na Večitom derbiju

Evo u šta se uzdaju navijači Partizana

Objavljeno:

Partizan na 163. Večitom derbiju ima imperativ pobede, pošto mu Crvena zvezda beži čak osam bodova, pa je tako svima jasno da crno-belima igra samo trijumf na današnjem meču u Humskoj.

Situacija u taboru crno-belih je prilično nejasna i ne znamo šta da očekujemo od igra Partizana. Razlog za to je taj što se tim Parnog valjka za prethodnih desetak dana drastično promenio.

U klub je stiglo čak pet fudbalera, od kojih neke možemo da očekujemo u startnoj postavi. Jojić, Marković, Obradović, Bajbek i Holender su pojačali redove Partizana na samom kraju prelaznog roka, tako da niko sa sigurnošću ne može da tvrdi kako će izgledati fizionomija tima.

foto: Starsport©

Ipak, Grobari se uzdaju u jednog čoveka. Reč je, naravno, o Aleksandru Stanojeviću, treneru od koga navijači imaju traume. Jednostvno, 46-godišnji stručnjak je ima impozantan skor sa Crvenom zvezdom. Stanojević iz šest utakmica ima čak pet pobeda i samo jednu izgubljenu utakmicu.

Stanojević je pobeđivao Ratka Dostanića, Aleksandra Kristića i Roberta Prosinečkog, a da li će uspeti da savlada Dejana Stankovića videćemo...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.