TEK ŠTO JE STIGAO, A VEĆ PROBLEMI: Stanojević ostao bez novog pojačanja pred put u Moldaviju!
Foto: Pritnsrkin

neverovatno

TEK ŠTO JE STIGAO, A VEĆ PROBLEMI: Stanojević ostao bez novog pojačanja pred put u Moldaviju!

Tim povodom oglasili su se iz Partizana...

Objavljeno: 12:23h

Defanzivac Partizana Maki Banjak mogao bi da odsustvuje sa terena i više od mesec dana, ukoliko analize i snimci pokažu da je povreda aduktora ozbiljnije prirode.

To bi značilo da crno-beli neće moći da računaju na fudbalera u nekolicini bitnih mečeva, pre svega u kvalifikacijama u Ligu Evrope.

Banjak se zapravo povredio na meču sa Vojvodinom, pre reprezentativne pauze, ali je po dolasku Stanojevića na klupu crno-belih prvo bio na terapijama, da bi potom nekoliko puta pokušavao da trenira, ali bezuspešno.

foto: Starsport©

Želeo je čak da igra na meču sa Radom, no, na poslednjem treningu u petak je ponovo osetio bol, te je odluka ostavljena za subotu, na sam dan utakmice, kada je Banjak i sam procenio da nije u stanju da pomogne ekipi.

Banjak je odmah juče podvrgnut snimanju, a i danas će obaviti još jedan kontrolni snimak kada će definitivno biti utvrđen i stepen povrede, ali i procenjeno kolika ga pauza očekuje.

Tim povodom oglasili su se iz Partizana:

"Shodno izostanku Banjaka sa jučerašnje utakmice, u toku današnjeg dana biće urađena dijagnostika na osnovu koje će se utvrditi stepen povrede.Ono što za sada možemo reći je da je rec o mišićnoj povredi primicača.Preciznije informacije dobićemo u toku narednih dana."

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.