STANOJEVIĆ OTKRIO KO JE PRVI GOLMAN: Nemamo rešenje!
Foto: Starsport©

izjava

STANOJEVIĆ OTKRIO KO JE PRVI GOLMAN: Nemamo rešenje!

Lazar Marković je igrao kao drugi špic i dobro se pokazao. Stanojević je istakao da će formacija zavisiti od mnogih faktora i rada na treninzima

Objavljeno:

Partizan je savladao Rad sa 3:0, a trener Partizana Aleksandar Stanojević je zadovoljan igrom i rezultatom za prvi meč pod njegovom komandom.

– Defanzivno smo igrali onako kako sam želeo. Prvih 20 minuta smo bili pod pritiskom i igrali smo sporije. Ima dobrih segmenata. Daleko je od toga što ja želim, ali biće dosta oscilacija. Bilo je nepoznanica, prva utakmica, pa smo se pribojavali, ali sam zadovoljan.

Mladi Aleksandar Popović ponovo je branio zbog bonusa, ali je trener crno-belih naglasio da je Vladimir Stojković prvi golman.

– Nismo imali rešenje. Bili smo primorani zbog bonusa. Generalno bi Stojković branio, videćemo u budućnosti. Zadovoljan sam sa Popovićem u svakom slučaju.

Lazar Marković je igrao kao drugi špic i dobro se pokazao. Stanojević je istakao da će formacija zavisiti od mnogih faktora i rada na treninzima.

– Lazar je bio izuzetan, opasan između linija, bilo je sve dobro. Takav je bio raspored igrača danas, videćemo za formaciju. Zavisiće od Lazara i Sume kako budu radili.

Maki Banjak nije igrao zbog povrede i prema Stanojevićevim rečima čeka ga malo duža pauza. Ipak, igrači u odbrani su večeras opravdali poverenje.

– Maki Banjak je imao povredu, pokazalo se da ne može, bojim se da je duža pauza. Zadovoljan kako su Ostojić i Vitas izgledali danas. Zadovoljan sam sa Miljkovićem. On je defanzivno odličan, vidim da je napredovao i u ofanzivi.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.