PARTIZAN NAŠAO IDEALNU OPCIJU ZA POZICIJU KOJA STRAŠNO ŠKRIPI: Bivši igrač se vraća u Humsku!
FK Partizan, Foto: Dado Đilas

SJAJNE VESTI

PARTIZAN NAŠAO IDEALNU OPCIJU ZA POZICIJU KOJA STRAŠNO ŠKRIPI: Bivši igrač se vraća u Humsku!

On je sa crno-belima osvojio četiri titule

Objavljeno:

Partizanu jako škripi pozicija desnog beka. Nemanja Miletić je u katastrofalnoj formi, a po vokaciji je štoper, dok je Aleksandar Lutovac previše ofanzivan, pa nije dobra opcija za neke jače rivale. Zbog toga, moglo bi da se desi da se u klub vrati nekadašnji igrač Aleksandar Miljković, piše Žurnal.

Veliki plus u pregovorima sa iskusnim igračem predstavljalo bi to što je Miljković od jula slobodan igrač, s obzirom da je prekinuo saradnju sa jermenskim Alaškertom.

Miljković je rođen u Boru, gde je napravio i prve fudbalske korake, a već sa 12 godina stigao je u omladinski pogon Parnog valjka. U prvi tim je ušao u 2008. godine, a debitantski nastup napravaio je u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona na gostovanju Interu iz Bakua 29. jula iste godine.

Najbolje partije pružao je kod Aleksandra Stanojevića, a iz Humske je otišao na leto 2013. godine. Potom je potpisao za Bragu kao slobodan igrač.

On je sa crno-belima osvojio četiri titule, a posle Brage se mnogo selio i nikako nije uspevao da se pronađe. Igrao je čak i u Splitu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.