Vojvodina na samo dve utakmice od Lige Evrope: Lalatovićevi momci profitirali zbog ispadanja Bazela i Vulvsa!
FK Vojvodina, Foto: Starsport©

LEPE VESTI

Vojvodina na samo dve utakmice od Lige Evrope: Lalatovićevi momci profitirali zbog ispadanja Bazela i Vulvsa!

Od prolazaka Šahtjora i Sevilje, profitirao je i francuski Ren koji je obezbedio direktan plasman u Ligu šampiona, ali i još nekoliko klubova iz oba evropska klupska takmičenja

Objavljeno: 09:19h

Vojvodina je saznala divne vesti. Profitirala je od eliminacija Bazela i Vulverhemptona u četvrtfinalu Lige Evrope, pa će takmičenje u kvalifikacijama za ovo takmičenje započeti tek u trećem kolu kvalifikacija za isto takmičenje. Ekipa Nenada Lalatovića od grupne faze takmičenja dele samo dve utakmice.

Od prolazaka Šahtjora i Sevilje, profitirao je i francuski Ren koji je obezbedio direktan plasman u Ligu šampiona, ali i još nekoliko klubova iz oba evropska klupska takmičenja. Krasnodar se probio do plej-ofa Lige šampiona, Sparta iz Praga je već u grupnoj fazi Lige Evrope, a isti iskorak kao i osvajač Kupa Srbije napravio je i kiparski Anortoziz, pa će i on takmičenje ovog leta krenuti u trećem kolu kvalifikacija.

Vojvodina će imati više vremena da se spremi za evropski start, s obzirom da je treće kolo na programu tek 24. septembra.

Žreb za ovu rundu zakazan je za 1. septembar, a Vojvodina neće biti među povlašćenim timovima pa je čeka težak protivnik. Potencijalni rivali su Totenhem, Bazel, Sporting, Kopenhagen, PSV, Volfzburg, APOEL, BATE, Hapoel Ber Ševa, Maribor, Rosenborg, Apolon, Rostov, Rems, Galatasaraj, Malme, PAOK, Standard, Steaua, Granada, Milan, AZ Alkmar, AEK, Rendžers i LASK.

Atalanta je ove sezone očarala Evropu, a večeras (21.00) u četvrtfinalu Lige šampiona u Lisabonu probaće da napravi još jednu senzaciju i eliminiše PSŽ. Biće to vrlo težak zadatak, pa je shodno tome kec 3,80, a dvojka 1,95. Opklada GG3+ nosi kvotu 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atalanta – PSŽ.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/MOZZART Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.