TRANSFER BOMBA U SUPERLIGI: Bivši igrač Viljareala potpisao za Zmajeve!
Foto: Starsport©

zvanično

TRANSFER BOMBA U SUPERLIGI: Bivši igrač Viljareala potpisao za Zmajeve!

- Čuo sam sve najlepše o Voždovcu kao klubu i uverio se lično u to - rekao je novi igrač Zmajeva.

Objavljeno: 11:50h

Fudbalski klub Voždovac danas je predstavio još jedno kapitalno pojačanje za visoke domete u novoj sezoni!

Danas je na “Krovu” predstavljen Nikola Vujnović, napadač sa iskustvom igranja u Španiji i mladi reprezentativac Crne Gore.

Rođeni Cetinjanin je nakon početka karijere u Radničkom iz Obrenovca i Radu postao član španskog Viljareala u kojem je proveo četiri godine. Vujnović je prošao sve omladinske selekcije reprezentacije Crne Gore i nastupao je za mladu reprezentaciju svoje zemlje.

Nakon protekle sezone u kojoj je briljirao u dresu Podgorice i odskakao u prvenstvu Crne Gore vreme je da se Vujnović oproba i u Superligi Srbije i dresu Voždovca.

– Čuo sam sve najlepše o Voždovcu kao klubu i uverio se lično u to. Sa velikim zadovoljstvom ću nositi dres Voždovca u budućnosti i nadam se biti deo sjajnih rezultata. Ambicije kluba u narednoj sezoni su visoke i izrazito takmičarske, što se poklapa i sa mojim ciljevima – rekao je na početku Vujnović.

Crnogorski napadač ima iza sebe četvorogodišnje iskustvo nastupanja u Španiji za ekipu Viljareala, što će sigurno značiti Zmajevima u narednoj sezoni koji sada imaju jednu opciju više u napadu.

– Spreman sam i u odličnoj formi, iskreno se nadam da ću uskoro dobiti priliku da debitujem, a zatim i postižem golove. Zbog toga sam i došao. Uzbuđen sam zbog svega što nas očekuje ove sezone i radujem se novom izazovu u karijeri – zaključio je mladi napadač.

Navijači Voždovca imaće priliku da crnogorskog napadača vide na delu već ove subote kada Zmajevi dočekuju Radnik u 1. kolu Superlige. Utakmica koja će biti odigrana na popularnom “Krovu” počinje u 19:30 časova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.