Neočekivane reči, a tiču se transfera Crvene zvezde i Partizana!
Foto: Starsport©

NEĆE UTICATI

Neočekivane reči, a tiču se transfera Crvene zvezde i Partizana!

Uprkos svemu

Objavljeno:

Poznati fudbalski menadžer Zoran Stojadinović rekao je kako situacija sa koronavirusom neće uticati na transfere večitih rivala.

U narednom periodu bi trebalo očekivati odlaske iz Zvezde i Partizana, a Stojadinović ističe da će cene biti nepromenjene.

– Možda će neko da kaže da sam lud, ali tvrdim da pandemija korona virusa nema nikakav uticaj na transfere srpskih klubova. Odavde se igrači prodaju u inostranstvo u nekom rasponu od dva do pet miliona evra, što su sume koji klubovi imaju da plate i koje će izdvojiti uprkos smanjenju budžeta zbog korone. Ono što sada imamo priliku da vidimo je da se igrači samo kroz mečeve u Superligi ne mogu prodati u inostranstvo. Eventualno interesovanje inostranih klubova može da nastane tek posle dobrih partija u kvalifikacijama za evrokupove – rekao je za “Danas”, Zoran Stojadinović.

foto: Dado Đilas

Ono što bi svakako olakšalo finansijsku situaciju večitih jeste plasman u neo od evropskih takmičenja.

– Ako uđu u Ligu šampiona ili Ligu Evrope, onda će Zvezda i Partizan kao prethodne sezone imati priliku da kroz tri meča u Beogradu promovišu igrače na kojima bi eventualno mogli da zarade. Iskreno se nadam da će uspeti da se plasiraju i pored ovog sistema od jednog meča jer im je to u ovom trenutku više nego neophodno – rekao je Stojadinović i dodao:

– Ako se to ne dogodi, biće u ozbiljnom kanalu i imaće sezonu u kojoj će još teže moći da zarade na prodaji igrača.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.