RADULOVIĆ DAO GOL, PA PORUČIO: Drago mi je što sam dobio minutažu, ali mora to mnogo bolje!
Andrija Radulović, Foto: Starsport©

BISER!

RADULOVIĆ DAO GOL, PA PORUČIO: Drago mi je što sam dobio minutažu, ali mora to mnogo bolje!

Zvezdin biser sa brojem 49 na leđima nije krio zadovoljstvo zbog ličnog učinka na letnjim pripremama

Objavljeno:

Crvena zvezda je u poslednjem meču pred početak Superlige Srbije savladala Borac iz Banjaluke sa 3:0, a Andrija Radulović koji je svojim igrama već na početku seniorske karijere skrenuo pažnju na sebe, nastavio je sa odličnim partijama i na letnjim pripremama crveno-belih pošto je postigao treći gol protiv Borca, što u je drugi pogodak na pripremama.

- Odigrali smo stvarno dobar meč. Ekipa Borca iz Banja Luke je odlična ekipa i ova ''generalka'' je sjajna uvertira pred početak prvenstva. Vidi se da još uvek nismo sto posto sveži, ali verujem da će i to za 3-4 dana doći na svoje mesto. Imali smo 26 treninga, jako teške pripreme su iza nas, ali sve to nam je bilo potrebno jer nas očekuje jako težak šampionat i moramo biti maksimalno spremni za to - rekao je Radulović.

Zvezdin biser sa brojem 49 na leđima nije krio zadovoljstvo zbog ličnog učinka na letnjim pripremama.

- Drago mi je što sam dobio ovoliku minutažu do sada i nadam se da sam je iskoristio na pravi način. Dva pogotka nije mala stvar, ali siguran sam da to može i mora mnogo bolje. Sigurno je da ću dati svoj maksimum i u prvenstvu kako bi doneo radost svim zvezdašima - poručio je Andrija Radulović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.