TERZIĆEV LOV NA KANGU: Milijaš dao signal, a onda je generalni direktor Zvezde pokazao svoje majstorstvo!
Gelor Kanga, Foto: Dado Đilas

cela priča

TERZIĆEV LOV NA KANGU: Milijaš dao signal, a onda je generalni direktor Zvezde pokazao svoje majstorstvo!

Osetio je da može da privoli Gabonca

Objavljeno: 11:35h

Navijači Crvene zvezde su sa oduševljenjem primili vest da će se Gelor Kanga vratiti na Marakanu.

Kao grom iz vedra neba pojavila se informacija da će Gabonac ponovo obući dres koji je nosio sa velikim uspehom. Kanga je strelac jednog od možda i presudnih golova a noviju istoriju crveno-belih. Njegov projektil protiv Krasnodara zauvek će ostati upamćen.

Upravo zato zvezdaši ne mogu da dočekaju povratak Kange, za kog se dugo nije znalo da pregovara sa Zvezdom. Mozzart sport nam donosi insajderske informacije kako je Kanga stigao do Marakane.

Poznat je temperament Gabonca, koju u najmanju umeo da bude problematičan. Umeo je da napravi glupost, da dobije crveni karton, da se posvađa sa Milojevićem u prvom mandatu, ali ono što je donosio na terenu je bilo nemerljivo.

foto: Starsport©

Razmišljala je Zvezda da li da krene u lov na Kangu, a nakon reči Nenada Milijaša, najbližeg saradnika Stankovića, da treba verovati Gaboncu, crveno-beli su počeli sa akcijom.

Sparta iz Praga, u kojoj je briljirao Kanga, nije želela da ponudi dugoročni ugovor omalenom vezisti, što se njemu nije svidelo, a tada je na scenu stupio Zvezdan Terzić, koji je osetio da može da privoli Kangu ponovo na Marakanu. Krenuo je sa presingom na fudbalera, što je dalo efekta.

Generalni direktor crveno-belih je ponudio platu od 500.000 po sezoni, što nije mnogo, ali mu je zato dao velike bonuse.

Kangu je takođe želeo Trabzon, ali ljubav prema klubu, dugoročan ugovor do ri godine, koji mu je stavio na sto Terzić i haos koji vlada u turskom klubu su doprineli da Kanga izabere Crvenu zvezdu.

Vreme je da ljubav Gabonca i crveno-belih počne iz početka.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.