Joviću, dobio si na lutriji, ili nauči da živiš s time ili se vraćaš tamo odakle si došao!
Luka Jović mora da promeni ponašanje, Foto: Profimedia

mora da promeni ponašanje

Joviću, dobio si na lutriji, ili nauči da živiš s time ili se vraćaš tamo odakle si došao!

Jasna je poruka Paunovića za mladog srpskog fudbalera

Objavljeno:

Luka Jović je ponovo već danima glavna tema španskih medija zbog najnovije povrede zbog koje će morati da pauzira sa treninzima nekoliko meseci.

Španska "Marka" je povodom srpskog fudbalera koji nije uspeo da opravda uloženo i njegova budućnost je posle ovog najnovijeg peha neizvesna u Real Madridu, pozvala Veljka Paunovića koji je sarađivao sa Lukom u omladinskoj reprezentaciji Srbije.

- Svi smo očekivali da ćemo mnogo više videti od Jovića. On je prošao kroz period adaptacije u velikom klubu. Ja se i dalje nadam da ćemo od njega videti ono najbolje. Zidan se dobro pobrinuo za njega, ali čini mi se da mu nedostaje veteran koji će ga uhvatiti za ruku i pokazati mu kako se radi u velikim klubovima poput Reala, Barselone i Atletika - rekao je Paunović.

Veljko Paunović je imao šta da poruči Joviću
Veljko Paunović je imao šta da poruči Jovićufoto: Profimedia

Bivši selektor srpskih omladinaca sa kojima je pokorio svet je istakao da Jović mora da promeni svoje ponašanje pre svega, koje jeste bilo problematično u poslednjih godinu dana.

- Jović mora da uradi sve što je do njega i nađe nekoga ko će ga voditi u Realu. Uslovi u Real Madridu su teški i morate da ih ispunite kako biste mogli nečemu da se nadate. Ako dobijete na lutriji, morate da naučite da živite s tim novcem. U suprotnom se brzo vratite tamo gde ste bili - poručio je Paunović Joviću.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.