LUKIN OTAC 'KRIV' ZA NAPADE ŠPANACA: Real Madrid pobesneo na Jovića zbog velike laži!
Luka Jović, Foto: AP

nije dobro

LUKIN OTAC 'KRIV' ZA NAPADE ŠPANACA: Real Madrid pobesneo na Jovića zbog velike laži!

Na kraju je priznao, piše španska Marka

Objavljeno: 20:58h

Luka Jović je polomio stopalo, pa će morati da pauzira narednih šest meseci, što znači da je ovo kraj sezone za njega, ali to nije jedini problem za srpskog reprezentativca, koji je ponovo na udaru španske štampe.

Ovoga puta zbog izjave njegovog oca, koji je rekao da se njegov sin “spremao kod kuće u Beogradu po programu koji je dobio iz kluba i pri jednoj vežbi osetio je jak bol", reči su Milana Jovića.

Prema prvim informacijama koje je objavila Marka Jović je doživeo povredu na prvom treningu Reala, što im je bilo prilično čudno, a ispostavilo se kao laž. Ovo je zasmetalo Kraljevskom klubu, koji je pobesneo na Srbina jer nije govorio istinu kada je upitan za zdravstveno stanje.

Španski sportski dnevnik navodi da je srpski napadač priznao da ga stopalo boli već izvesno vreme i dodaje da su u Realu besni na 22-godišnjeg fudbalera.

Teškom povredom, za Jovića je završena košmarna sezona u Realu, u kojem je na 24 utakmice i za 770 minuta postigao dva gola. Prema prvim prognozama, pred njim je pauza od najmanje dva meseca.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.