LUKA JOVIĆ JEDVA OSTAO ŽIV: Napadač Reala pao sa kuće!
Luka Jović, Foto: EPA

baš ga neće

LUKA JOVIĆ JEDVA OSTAO ŽIV: Napadač Reala pao sa kuće!

Neverovatne detalje povrede srpskog internacionalca nam donosi Kurir

Objavljeno:

Fudbaler Reala Luka Jović nije doživeo povredu stopla na treningu Madriđana, već je pao sa zida kuće dok je boravio u Beogradu, saznaje Kurir.

Srpski reprezentativac je polomio petu, tako da ga očekuje pauza od najmanje tri meseca, što znači da je za njega sezona završena.

- Povredio se baš, jedva je živ ostao! Pao je s jednog zida, ne znam kako da objasnim, a nije mi baš ni jasno kako je to uspeo. Uglavnom, sve se slučajno desilo - kaže za Kurir izvor blizak porodici Jović.

I baš u trenutku dobijanja ove informacije u Španiji se oglasio madridski lekar Hoze Gonzales, specijalista sportske medicine i nekadašnji član medicinskog tima Atletiko Madrida. On je za tamošnje medije izrazio sumnju da se povreda Luke Jovića desila prilikom kućnog treninga, kao što je prvobitno saopšteno.

- Kost koju je Jović polomio podržava čitavu tezinu tela i prilično je otporna na spoljne sile. U ogromnoj većini slučajeva, do loma nastaje usled teške, nasilne traume ili pada sa velike visine. Povreda se u početku konsoliduje mirovanjem i fizioterapijama. Ukoliko period rehabilitacije bude išao po planu, znaće se i kolika će biti pauza - rekao je Gonzales.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.