I DE BRUJNE JE IMAO KORONAVIRUS? Prvo mlađi, pa stariji sin, pa supruga - onda je prešlo i na mene!
Kevin de Brujne sa saigračima, Foto: Printskrin

ISPOVEST BELGIJANCA

I DE BRUJNE JE IMAO KORONAVIRUS? Prvo mlađi, pa stariji sin, pa supruga - onda je prešlo i na mene!

Fudbaler Mančester Sitija je, kako kaže, preboleo koronu

Objavljeno: 16:35h

Belgijanac Kevin de Brujne otkrio je da su on i njegova porodica imali sve simptome koronavirusa, ali da ne mogu potvrditi da su zvanično bili zaraženi jer su ga preboleli u svom domu u Mančesteru.

De Brujne je u razgovoru za Sky Sports rekao da su on i njegova porodica bili bolesni više od jedne sedmice te da se virus proširio na sve članove porodice.

- Na početku karantina u Velikoj Britaniji moja porodica je bila bolesna osam ili devet dana. Počelo je s našim malim sinom, zatim sa starijim sinom, pa je prešlo na moju suprugu i na kraju na mene - rekao je de Brujne i dodao

- Ne mogu da tvrdim da smo imali koronavirus jer nas niko nije testirao, ali činjenica je da smo imali simptome i da je zaraza prelazila s jednog na drugog člana porodice u izolaciji. Srećom, izlečili smo se i poslednje dve ili tri sedmice se osećamo dobro i pronašli smo rutinu u izolaciji - istakao je vezista Mančester Sitija. Iz Odeljenja za zdravstvo i socijalnu zaštitu Velike Britanije saopšteno je kako su do sada u ovoj zemlji 108.692 osobe testirane pozitivno na koronavirus, od čega je u protekla 24 sata potvrđeno 5.599 novih slučajeva infekcije. Do sada je u Velikoj Britaniji testirano više od 430 hiljada ljudi pri čemu se svakog dana testira prosečno 20.000 osoba.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.