UMRO POZNATI FUNKCIONER KLUBA: Tragedija u srpskom fudbalu, imao je samo 40 godina!
Stadion Metalca, Foto: Starsport

STRAŠNO!

UMRO POZNATI FUNKCIONER KLUBA: Tragedija u srpskom fudbalu, imao je samo 40 godina!

Večna mu slava i laka zemlja...

Objavljeno: 14:59h

Sekretar FK Metalac iz Gornjeg Milanovca Aleksandar Simović preminuo je u 40. godini života! Simović je bitku sa teškom bolešću izgubio 16. aprila, i to na svoj rođendan, stoji u saopštenju tima iz Prve lige Srbije.

- Poštovani prijatelji, sa velikom tugom koju u ovom trenutku osećamo, obaveštavamo sve navijače, ljubitelje fudbala u Srbiji, sve Milanovčane, da je naš sekretar Aleksandar Simović izgubio bitku sa teškom bolešću koju je mesecima vodio. Sudbina je htela da 16. aprila 2020. godine, upravo na Saletov 40. rođendan, ostanemo bez jednog od onih koji su na najverodostojniji način predstavljali sve ono što nas povezuje oko dragog nam kluba. Otišao je Sale tiho i mirno, baš onako kako je i živeo. Aleksandar Simović na mestu sekretara kluba proveo je nešto više od četiri godine, za kratko vreme postao jedan od “stubova kluba”, dostojanstveno reprezentujući profesiju kojom se bavio i klub za koji je radio.

Ekipa iz Gornjeg MIlanovca je prvoplasirana na tabeli Prve lige Srbije zajedno sa Grafičarem i blizu je toga da se vrati u Superligu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.