LALATOVIĆEV PREDLOG: Superliga bez plej-ofa! Ponosan sam na Vučićevu ulogu u borbi, vidi se da je za Srbiju!
Nenad Lalatović ima svoj predlog za završetak sezone, Foto: Printscreen/Facebook/FK Radnički Niš

Trener vojvodine ima predlog

LALATOVIĆEV PREDLOG: Superliga bez plej-ofa! Ponosan sam na Vučićevu ulogu u borbi, vidi se da je za Srbiju!

Strateg Novosađana kaže da bi u suprotnom igrači bili izloženi prevelikim naporima posle tako duge pauze

Objavljeno:

Nenad Lalatović ima predlog na koji način bi sezona u Superligi mogla da se privede kraju.

I dalje nema nikakvih naznaka kada će se fudbal vratiti na srpske terene, kao ni opcija na koji način i do kada može da se završi sezona, ali trener Vojvodine ima neki svoj predlog.

- Po mojoj laičkoj prognozi, možda je više nagađanje, sve bi trebalo da se završi između 1. i 7. maja i želja je da tada počnemo sa treninzima. Međutim, bitnijim smatram da svi budemo zdravi. Svakodnevno se čujem sa igračima, koji treniraju izolovano po posebnom programu, stručnim štabom, ljudima iz kluba... Biće teško kada sve krene, trebaće bar dve-tri nedelje za igrače što je mali period, jer predstoji dosta mečeva - rekao je Lalatović za "Novosti".

Nenad Lalatović smatra da bi trebalo odigrati samo preostale 4 utakmice u Superligi
Nenad Lalatović smatra da bi trebalo odigrati samo preostale 4 utakmice u Superligifoto: Starsport©

Ipak, on smatra da bi broj tih mečeva do kraja trebalo smanjiti i sačuvati igrače, pa tako predlaže da se ove godine uopšte ne igraju plej-of i plej-aut. Što znači preostale četiri utakmice do kraja ovog dela prvenstva i završnicu Kupa Srbije bi trebalo odigrati.

- To je samo moje mišljenje. Ne želim da pametujem, ima stručnijih, ali ne bih da kidamo igrače u mnogo utakmica.

Lalatović vrlo uzbuđeno i sa povišenim emocijama priča i o aktuelnom trenutku u zemlji, o borbi protiv širenja koronavirusa, ljudima kojima se divi, a usput i hvali sve mere koje je preduzela Vlada Srbije i predsednik države.

Nenad Lalatović i Aleksandar Vučić
Nenad Lalatović i Aleksandar Vučićfoto: Instagram

- Imamo najbolje lekare, medicinare na svetu i oni su moji heroji, kao i policajci, vojnici, trgovci... Svi na prvoj liniji bojnog polja uz bolesnike protiv virusa. Svako veče u osam, kao i svi, tu sam da dam ogroman aplauz njihovoj hrabrosti. Divim se tim ljudima, zaista. Obožavam Srbiju, naš narod i sada imam još jaču emociju. Naši građani su disciplinovani, pridržavaju se izolacije i bitno je da budemo ujedinjeni, da pokažemo da smo sila. Jesmo možda "mala četa" ali Srbija je velika zemlja. U svemu tome vidim veliku ulogu predsednika Aleksandra Vučića i još sam ponosniji, jer se jasno vidi ko je za Srbiju i naš narod, našu decu, penzionere... a ne za lični interes. Da nisu blagovremeno povučeni potezi najodgovornijih u sprezi sa strukom, ne smem ni da pomislim šta je moglo da se desi. Potrebno je samo da budemo strpljivi, uporni, da ostanemo kod kuće - rekao je Lalatović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.