Vlahović rešio da se "opameti": Promeniću način proslave gola, da se neko ne bi naljutio!
Srpski fudbaler, Dušan Vlahović, Foto: EPA/ Claudio Giovannin

razuman

Vlahović rešio da se "opameti": Promeniću način proslave gola, da se neko ne bi naljutio!

"Stručni štab nam je dostavio plan rada kojeg se pridržavamo i trudimo se da ostanemo u formi, uz nadu da ćemo vrlo brzo ponovo biti zajedno"

Objavljeno:

Napadač srpske reprezentacije i Fiorentine, Dušan Vlahović je u poslednje vreme prilično aktuelan u evropskim medijima.

Nakon koronavirusa koji je uspešno preležao, sada je govorio za italijanske novine o celokupnoj situaciji nakon što se uspešno oporavio.

- Situacija je izuzetno komplikovana, svi se nadamo da će ovo što prije da se završi. Živim blizu porodica koje su tokom ove pandemije izgubile nekog bliskog. Ipak, želim da se zahvalim svima koji čine maksimalne napore svakog dana kako bi se izborili sa ovim - rekao je srpski napadač i dodao:

Dušan Vlahović
Dušan Vlahović foto: EPA/Gabriele Menis

- Treniramo svakog dana. Stručni štab nam je dostavio plan rada kojeg se pridržavamo i trudimo se da ostanemo u formi, uz nadu da ćemo vrlo brzo ponovo biti zajedno. Nije lako, pogotovo jer mnogi od nas žive u stanovima, ali šta je, tu je.

O proslavi gola sa prstima u ušima, Vlahović je rekao:

- To sam preuzeo od Memfisa Depaja, ali mislim da ću tu naviku uskoro da promenim. Kad igram na gostujućim terenima, postoji rizik da se pogrešno interpretira i shvati kao provokacija, što mi zaista nije namera - rekao je Vlahović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.