PRONAĐENA JE ZAMENA ZA NENADA BJELICU: Novi Mamićev nož kroz srca svih navijača Dinama!
Nenad Bjelica, Foto: Reuters

POTRESI NA MAKSIMIRU

PRONAĐENA JE ZAMENA ZA NENADA BJELICU: Novi Mamićev nož kroz srca svih navijača Dinama!

Bed Blu Bojsima ovakav razvoj situacije sigurno se neće dopasti

Objavljeno:

Iako će predstavnici Dinama u četvrtak sesti za sto sa trenerom Nenadom Bjelicom, biće to razgovor "reda radi".

Jer niti čelnici kluba žele Bjelicu dalje na klupi, a niti Osiječanin želi da ostane na klupi "plavih" nakon što mu je oteran ceo stručni štab. U igri je ugovor koji po sezoni vredi više od milion evra, pa će pregovori sigurno biti tvrdi. Bjelica će, naravno, iz Maksimirske 128 pokušati da izađe sa što većim postotkom novca koji mu je ugovorom obećan, dok će klub taj iznos pokušati da smanji. Naravno, postoji opcija da Bjelica ostane i insistira na isplati ugovora do kraja, ali u tom slučaju u Maksimiru bi mu odabrali novi stručni štab koji sigurno ne bi bio po njegovoj volji.

Nenad Bjelica
Nenad Bjelica foto: EPA/Antonio Bat

A u takvim uslovima ne bi imalo smisla nastaviti sa radom. Zato se može očekivati da će razgovor koji će se voditi 16. aprila na Maksimiru ići prema rastanku s Bjelicom, trenerom koji je ispisao istoriju kluba, ali biće na kraju oteran na vrlo ružan i nerazuman način.

Da Zdravko i Zoran Mamić više ne računaju ozbiljno na Bjelicu, najbolje potvrđuje to što su mu zamenika već pronašli. Ekipu će gotovo izvesno preuzeti dosadašnji trener B tima Igor Jovićević, koji je ove sezone sjajno vodio i juniorski sastav u Ligi šampiona za omladince, izbacivši kijevski Dinamo, a onda i Bajern iz Minhena. Ostaje da se vidi konačna odluka braće Mamić koja su trenutno u nemilosti hrvatske javnosti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.