FERDINAND IZOFIR'O VIDIĆA! Samo jednog napadača se uplašio kad ga je video: Pogledao me i pita šta je ovo?!
Nemanja Vidić u zagrljaju Kristijana Ronalda i Rija Ferdinanda, Foto: EPA/Kimimasa Mayama

On ga je impresionirao

FERDINAND IZOFIR'O VIDIĆA! Samo jednog napadača se uplašio kad ga je video: Pogledao me i pita šta je ovo?!

Nemanja Vidić je važio za neustrašivog štopera koji nije prezao ni od jednog žestokog duela sa najboljim svetskim centarforovima

Objavljeno: 08:41h

Nemanja Vidić i Rio Ferdinand su činili jedan od najboljih štoperskih tandema u istoriji fudbala i Premijer lige.

Srpski reprezentativac se smatra jednim od najboljih štopera prve decenije 21. veka i koji su uopšte igrali na Ostrvu, a Englezi su ga obožavali zbog požrtvovanosti i ne prezanja ni od čega kako bi zaustavio protivničkog napadača.

Tokom svoje karijere bio je najveće bitke sa svim najboljim centarforovima njegovog vremena i poznato je da nije ustuknuo ni pred jednim.

Ipak, jedan napadač ga je impresionirao kad ga je video, a to je sada medijima otkrio upravo njegov partner iz odbrane Rio Ferdinand. Ali obojica su bili te sreće da je taj fudbaler bio u njihovom timu, a on je Luj Saha.

Luj Saha
Luj Sahafoto: EPA/Magi Haroun

- Saha je strašno potcenjen igrač, sećam se kada je došao u Junajted i kada me je Vidić pitao: Rio, šta je ovo? Pokazivao je na Francuza, bio je strašno brz i okretan, a snažan. Nikada nisi znao sa koje će te strane ugroziti kada si u duelu sa njim - ispričao je Ferdinand.

Čuveni francuski napadač je tokom karijere najbolje igre pružao upravo u Mančesteru i pre toga u Fulamu, a nastupao je i za Njukasl, Lacio, Everton, Totenhem, Sanderlend i Mec.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.