IGRAČI POSTAVILI TRI ZAHTEVA TERZIĆU: Duguju im se plate od decembra, 15. april bitan datum! Šta je sa strancima?
Foto: Starsport©

dogovor

IGRAČI POSTAVILI TRI ZAHTEVA TERZIĆU: Duguju im se plate od decembra, 15. april bitan datum! Šta je sa strancima?

Evo o čemu se radi

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde su prihvatili zahtev kluba na smanjenje plate na 50 procenata zbog pandemije koronavirusa.

Zvezdan Terzić je to potvrdio u obraćanju medijima, a Nova.rs saznaje tri ključna detalja sporazuma kluba i fudbaleri.

Igrači su se odrekli polovine primanja za april, maj i jun mesec, ali ono što se ne zna je da su se igrači odrekli i 10 odsto primanja do kraja godine. To je Crvena zvezda tražila, a igrači predvođeni kapitenom Milanom Borjanom su i na to pristali.

Osim toga, kako smo nezvanično saznali, nisu još svi fudbaleri pristali na 50 odsto manja primanja. Broj njih koji se složio, bio je između 13 i 15 fudbalera, pre svega, jer pojedini stranci nisu u zemlji i nisu se još izjasnili po pitanju aktuelne situacije.

Poslednji od tri ključna detalja sporazuma Crvene zvezde i igrača, odnosi se na onih 10 odsto do kraja godine. Naime, fudbaleri su u predlogu koji su dostavili čelnicima kluba sa Marakane, jasno naznačili da nakon što prođe čitav haos oko pandemije, u slučaju da izbore plasman u Ligu šampiona ili Ligu Evrope, da im pomenutih 10 odsto bude vraćeno.

Kako javlja Nova.rs, igračima se duguju plate od decembra, do marta meseca. Retki su, ali ima i onih kojima se duguje i za novembar, pa su zahtevali od uprave da im se isplate plate do do 15. aprila.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.